Incredibil: tastatura realizată din… lumină laser

atongm.jpg

tastatura laser
Tastatura laser poate fi proiectată pe orice suprafață plană.
Foto BetaNews.com
Citeste tot despre: 

Un dispozitiv de mărimea unui pachet de țigări creează o proiecție a unei tastaturi wireless ce poate fi conectată la o tabletă.

Harry Wallop, de la The Telegraph, a testat de această dată un astfel de dispozitiv destul de ciudat, dar fantastic (din punctul lui de vedere). Celluon Epic Laser Keyboard este cât se poate de portabil, putând fi purtat de utilizator oriunde ar merge și oferindu-i o tastatură adițională accesibilă și eficientă pentru tabletă.

După cum se poate observa în clipul video mai jos, tastatura poate fi proiectată pe orice tip de suprafață plană și este foarte vizibilă datorită luminii laser.

Așa arată tastatura laser proiectată pe o suprafață plană:

Loading...
 
 

Citește și

  • birou, pozitie, corect

    Nu este tocmai sănătos să-ţi petreci o treime din viaţă aşezat pe un scaun, la birou. În timp, pot apărea probleme ale coloanei, dureri de spate, gât înţepenit, circulaţie proastă la nivelul picioarelor, chiar şi celulita. Dar, cum asta îţi e meseria şi nu prea ai încotro, măcar învaţă să adopţi o poziţie corectă!

  • Tehnologia ne influenţează din ce în ce mai mult vieţile, de aceea, la un moment dat, copilul tău e posibil să îţi ceară o tabletă. Îl poate ajuta să înveţe multe lucruri noi, dar poate avea şi efecte negative. Revista „Click! pentru femei“ îţi spune la ce să fii atent dacă vrei să i-o cumperi.

  • Tabletă de la Samsung va avea o dimensiune impresionantă şi va costa peste 6.000 de euro. „Mesele inteligente” folosite de agenţiile de spionaj în filmele americane pot deveni o realitate.

  • Se apropie Sărbătorile, iar părinţii sunt deja în căutare de jucării pentru cei mici. Aveţi grijă, însă, ce cumpăraţi! Unele jucării, chiar dacă par inofensive, sunt foarte periculoase. Este şi cazul jucăriilor cu laser, spun specialiştii. Şi asta după ce, în ultima perioadă, tot mai mulţi copii şi tineri au ajuns la spital, cu leziuni oculare grave, din cauza „proiectării în ochi” a luminii provocate de lasere de jucărie, spune managerul Spitalului de Oftalmologie, prof. dr. Monica Pop.