Huawei a deschis www.huaweistore.ro și premiază clienții cu vouchere de 6.000 lei și alte surprize

Huawei Consumer Business Group România a deschis propriului magazin online: www.huaweistore.ro, cu ocazia aniversării a 18 ani de prezență a companiei în România. Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 28 aprilie ora 19.00, pe pagina de Facebook - @HuaweimobileRO. Invitați au fost Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG, George Buhnici, Dan Cadar, Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei, și Lidia Buble, iar moderatorul evenimentului a fost Dani Oțil.

Astfel, compania a anunțat numeroase avantaje pentru clienții www.huaweistore.ro, aceștia beneficiind de livrare gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

O surpriză cel puțin interesantă vine încă de la crearea unui cont pe site-ul magazinului, și anume, utilizatorii care se înregistrează pe www.huaweistore.ro primesc vouchere de până la 6.000 de lei, care se pot folosi pentru achiziționarea de produse direct de pe site. Printre acestea, se numără produse Huawei din categorii foarte variate, fie că vorbim de wearables, tablete, PC-uri sau smartphone-uri, astfel încât cei care sunt în cautarea unui anume produs, se pot bucura de aceste discount-uri. Printre produsele aflate la oferte amintim cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold și Frosty White, cât și HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 și MateBook D15, ediția 2021, echipate cu procesoare Intel generația a 11-a. Pe lângă reducerea oferită de voucher, cele două notebook-uri mai vin în plus și rucsac oferit cadou. Produsele enumerate beneficiază astfel de reduceri de până la 1.000 de lei din prețurile recomandate de vânzare.

Premiul cel mare pus la bătaie de Huawei la lansarea magazinului este un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a intra în competiție, clienții trebuie să facă achiziții de cel puțin 100 de lei până la sfârșitul lunii mai și intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Utilizatorii sunt invitați să se înscrie la newsletter-ul dedicat și primesc cadou 100 de lei.

Noul Huawei Online Store conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1