GSMnet demarează campania Auto Days cu reduceri la zeci de accesorii pentru mașini

Atunci când ești la volan cu siguranță dorești să rămâi în permanență conectat cu ceilalți și să ai în același timp vizibilitate asupra smartphone-ului sau a tabletei. Însă fără ajutorul unor accesorii și gadget-uri specifice, îți asumi anumite riscuri, printre care și cel de a fi amendat. Așadar, cu ajutorul accesoriilor potrivite vei reuși să îți atingi ambele scopuri: cel de a conduce prudent și cel de a rămâne în contact cu familia, prietenii sau colegii de serviciu. GSMnet este magazinul online care îți vine în ajutor cu o întreagă colecție de accesorii pentru mașini. În plus, în cadrul campaniei Auto Days beneficiezi și de o serie de reduceri substanțiale la zeci de accesorii pe care să le poți folosi în mașină.

Află de ce accesorii ai nevoie atunci când ești la volan!

Probabil cel mai important accesoriu fără de care nu ai putea răspunde la telefon în timp ce conduci este handsfree-ul. Acesta te ajută să poți răspunde apelurilor primite fără a mai fi nevoie să atingi smartphone-ul, având o tastă dedicată. De aici și denumirea - handsfree = mâini libere.

Regăsești o gamă largă de modele de handsfree-uri și căști pentru device-urile tale în cadrul magazinului online GSMnet - cu site-ul oficial www.gsmnet.ro. Ai parte în primul rând de diversitate în ceea ce privește mărcile disponibile - Samsung, Apple, Nokia, HTC, Huawei și multe altele.

De asemenea, poți opta între căști de tip In-Ear, EarBuds, On-Ear sau Over-Ear. Și paleta de culori este extrem de diversificată astfel încât să poți achiziționa căștile ce se potrivesc la nuanța device-ului pe care îl deții.

Din ce în ce mai apreciate de către șoferi sunt căștile Bluetooth. Acestea nu sunt legate prin fir de device-ul folosit, fiind cu mult mai practice decât handsfree-urile și căștile. Vorbim de dispozitive mici care se pun în zona urechii și sunt conectate prin Bluetooth la device-urile tale. Și în privința acestora oferta GSMnet este foarte variată.

Pentru a avea device-urile la îndemână și pentru a putea avea și acces vizual la acestea, ai nevoie de un suport sau un dock. GSMnet îți pune la dispoziție aceste tipuri de accesorii destinate telefonului, tabletei, ceasului sau chiar căștilor. Astfel, ai siguranța că device-ul va fi fixat bine îl locul unde dorești să îl pui.

Bineînțeles, în mașină ai nevoie și de un încărcător auto, în cazul în care device-ul tău se descarcă. La GSMnet găsești încărcătoare auto pentru orice device, indiferent că vorbim de mufă tip MicroUSB, Type C, Lightning, 30-Pini Apple și lista poate continua în acest sens.

Nu uita să te înscrii la Giveaway!

GSMnet, în colaborare cu binecunoscutul Dani Oțil, organizează un număr de 4 Giveaway-uri pe Instagram și pe pagina oficială a magazinului. Accesează site-ul oficial și ai posibilitatea de a câștiga o cameră Go Pro Hero 8 - 4K sau unul dintre cele 3 încărcătoare auto Huawei Wireless CP39S, SuperCharge (despre încărcător mai multe detalii vezi aici). Trebuie doar să completezi un scurt formular ce cuprinde numele tău și adresa de mail și ulterior să confirmi adresa de mail prin click pe link-ul primit pe mail.

Așadar, ai o mulțime de beneficii dacă participi la campania Auto Days - te bucuri de reduceri mari la zeci de accesorii auto și poți să fii unul dintre câștigătorii premiilor enumerate mai sus. Dacă mai amintim și faptul că transportul este gratuit la comenzile de peste 25 de lei, ai toate motivele să apelezi la GSMnet.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1