GLOVO, prima aplicaţie care îţi permite să comanzi orice, se lansează şi în România

Glovo, aplicația care permite utilizatorilor săi să cumpere, să primească și să trimită orice pe raza unui oraș, în mai puțin de o oră, se lansează și în București. Glovo și curierii Gloveri pot fi găsiți pe App Store şi pe Google PlayStore, iar aplicația poate fi descărcată în mod gratuit.

-Vrei să comanzi mâncare de la restaurantul preferat?

-Vrei să îți recuperezi portofelul uitat acasă, însă nu poți pleca de la birou?

-Vrei să comanzi un buchet de flori sau un tort care să și ajungă în doar o oră la prietenul tău sărbătorit?

-Vrei să ridici un pachet însă nu te încadrezi în orarul de lucru?

-Vrei să îți aducă altcineva la ușă toate produsele de pe lista interminabilă de cumpărături?

Glovo este soluția. De acum, bucureștenii vor accesa cu ușurință orice colț al orașului fără să plece de acasă sau de la birou! Glovo este un marketplace din care utilizatorii pot comanda orice și pot trimite ei înșiși orice. Câteva categorii de produse care pot fi comandate precum mâncare preparată, alimente sau produse farmaceutice sunt predefinite, însă aplicația permite utilizatorilor să comande orice. Mai mult decât atât, utilizatorii pot trimite corespondență și pachete, cu livrare rapidă, oriunde în oraș.

S-a lansat în 2015, la Barcelona

Glovo este un start-up care și-a început activitatea în 2015 în Barcelona, Spania și care acum este prezent în peste 60 de orașe (între care Paris, Madrid, Sao Paolo) din zece țări, de pe trei continente – Europa, America de Sud și Africa. Prin intermediul ei, se livrează lunar peste 1 milion de comenzi, cu un timp mediu de livrare mai mic de 35 de minute. Glovo a încheiat deja parteneriate cu mai multe locații din București, restaurante precum El Torito, Speed Pizza, Ganesha, Donatino, Aria Burger, florarii, cofetării și patiserii și cu un număr mare de Gloveri, curieri care vor livra produsele în mai puțîn de o oră. Pentru a participa la decongestionarea traficului in București și pentru a oferi o opțiune de livrare ecologică, o parte din Gloveri se vor deplasa pe scootere și biciclete.

Pe măsură ce traficul congestionat devine o problemă din ce în ce mai mare la nivel mondial, crește și apetitul consumatorilor pentru servicii de livrare. Un studiu Tomtom din 2014 a arătat că Bucureștiul este cel mai congestionat oraș din Europa, șoferii stand în medie în trafic nouă zile pe an. Și din acest motiv, estimările pentru piața de servicii de livrare din România sunt că aceasta se va dubla până în 2022, ajungând la 450 mil EUR.

“Suntem extrem de entuziasmați că am lansat aplicația și în București, acesta fiind primul pas al expansiunii Glovo în Europa de Est. Este un moment definitoriu pentru economia on-demand din România și pentru piața serviciilor de livrare, aflate într-o continuă transformare. Viziunea noastră este să punem la dispoziția cât mai multor oameni cu putință confortul pe care îl aduce tehnologia, facilitandu-le accesul mai ușor la propriul lor oraș, și creând, totodată, oportunitatea unor venituri suplimentare pentru mii de curieri”, a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo România.

Despre aplicaţie:

Glovo este aplicația care le permite utilizatorilor să cumpere, să primească și să trimită orice produs în orașul lor, în câteva minute. Peste 500,000 utilizatori sunt activi în aplicația care are 5,600 de parteneri în toată lumea. Lansată în Barcelona în 2015, Glovo este prezența în peste 60 de orașe în Spania, Portugalia, Franța și Italia în Europa, dar și în Chile, Peru, Argentina, Brazilia și Panama, în Africa de Sud. În luna mai 2018, Glovo se lansează în România, Egipt și Turcia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1