Facebook a picat, din nou, vineri seara

facebook.png

Foto: cjvs.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni vineri seară, pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

După 10 seara, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp şi Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara.

Nu se ştiu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explicaţie “o setare modificată este de vină”, care nu explică prea clar ce s-a întâmplat, de această dată. Facebook spune că, între timp, a rezolvat problema.

Al doilea incident din ultimele cinci zile

Cert este că, în decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicaţii de comunicare, WhatsApp şi Messenger. Dacă Facebook şi Instagram nu sunt pierderi esenţiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării cu cei dragi devine o problemă cu repetiţie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore. Şi de această dată, Facebook şi-a prezentat “scuzele sincere”, însă de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5