esFields, aplicația care automatizează fluxul de muncă și optimizează costurile

aplicatie_colectare_date.jpg

esFields, aplicația care automatizează fluxul de muncă și optimizează costurile în marile companii

Companiile care vor să își eficientizeze activitățile echipelor din teren și comunicarea cu acestea prin tehnologia modernă au la dispoziție aplicația esFields, creată de EXE Software ca răspuns la nevoia de automatizare a proceselor de înregistrare structurată a datelor.

Odată instalată pe dispozitive mobile, respectiv telefoane și tablete, esFields permite culegerea online și offline de informații de către echipele a căror activitate se desfășoară pe teren. Aceste informații sunt transferate automat sau la comandă către un server central, unde pot fi analizate prin intermediul unor rapoarte.

Aplicația poate fi personalizată, astfel încât este ușor de adaptat în diverse domenii de activitate. Cei mai mulți utilizatori ai unei astfel de soluții lucrează în domenii precum vânzări, marketing, servicii de mentenanță, transporturi, distribuţie combustibil, apă, gaze, construcții, sănătate, educație și activități sociale.

„Prin esFields ne-am dorit automatizarea proceselor, întrucât aplicația preia o mare parte din operațiunile de rutină, care consumă mult timp. Astfel, e, în primul, vorba de creșterea productivității. Datele sunt colectate, înregistrate și raportate automat, cu acuratețea mare și cu rigoare în prezentarea informațiilor. În esFields vedem alternativa modernă la formularele tradiționale tipărite și la metodele fizice de stocare a datelor. De asemenea, prin funcția de localizare GPS, aplicația permite utilizatorilor să aibă o imagine de ansamblu asupra tuturor membrilor echipei din teren, iar toate acestea se întâmplă, bineînțeles, în timp ce costurile și timpul de lucru sunt reduse”, a declarat Sorin Cosmescu, directorul EXE Software.

Aplicația și-a dovedit utilitatea în colaborarea cu unul dintre cei mai mari producători și retaileri din industria cosmetică, când compania a avut nevoie să gestioneze cât mai eficient activitățile consultanților din punctele de vânzare distribuite la nivel național. Astfel, aplicația a facilitat nevoi precum managementul echipelor de consultanți și a locațiilor unde aceștia activează, comunicarea în timp real între echipe și manageri, document sharing, crearea de rapoarte grafice, managementul obiectivelor de vânzare pentru fiecare consultant și topul celor mai eficienți consultanți în raport cu obiectivele stabilite. 

Despre EXE Software

EXE Software este o companie fondată în anul 2001, specializată în dezvoltare software completă, soluții de performanță și servicii menite să sprijine creșterea afacerilor. Cu peste 150 de proiecte în portofoliu și o rată de retenție de 100%, EXE Software este partener certificat Microsoft de 16 ani și și-a clădit reputația folosind metodologii ca Agile, Waterfall, Extreme Programming (XP) și Adaptive Software Development (ASD).

 

Loading...