Dacă ții la intimitatea ta, nu face update-urile acestea în Windows

Windows 10

Windows 10
Windows 10
Citeste tot despre: 

Odată cu instalarea celor mai noi update-uri, Windows 7 și 8 primesc câteva dintre cele mai controversate elemente din Windows 10.

Din punct de vedere al confidențialității, Windows 10 a reușit să atragă atenția întregii lumi. În acordul pe care îl închei cu Microsoft, acceptându-i termenii și condițiile, apare un fragment interesant cu privire la intimitatea ta. “Vom accesa, comunica și păstra date personale, inclusiv conținutul tău (cum ar fi cel al mailurilor, alte conversații private, fișiere sau foldere private), când credem că făcând asta este necesar pentru a ne conforma cu o lege sau cu un proces în derulare, inclusiv cereri de la agenții guvernamentale sau autorități”.

Windows 8, de cealaltă parte, deși includea căutări pe web și locale și sincronizări de date cu Microsoft Account, reacțiile experților în securitate nu au fost nici pe departe la fel de categorice precum în cazul Windows 10. Cu toate acestea, grație unor noi update-uri, versiunile mai vechi ale sistemului de operare beneficiază acum de unele dintre cele mai controversate elemente din Windows 10.

Vezi aici care sunt update-urile de Windows pe care ar trebui să le eviți.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1