Cum va arăta cel mai așteptat telefon Samsung

Citeste tot despre: 

În fiecare an devine din ce în ce mai greu pentru un producător precum Samsung să ascundă detaliile despre noile creații, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

La fiecare câteva zile, online apar alte seturi de detalii despre iminentele terminale de top ale sud coreenilor. În acest ritm, până la lansarea oficială ce va avea loc în următoarele săptămâni, cel puțin în materie de design, oficialii Samsung nu vor mai avea cu ce să ne impresioneze.

De asemenea, unele voci susţin că noile modele vor include un ecran sensibil la presiune, la fel ca iPhone 6S.

Vezi aici fotografiile cu Samsung Galaxy S7 și S7 Edge!

Loading...

Citește și

 • dana rogoz casa radu dragomir

  Fosta Abramburica și-a văzut visul împlinit. Dana Rogoz (30 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir (46 de ani), au cumpărat o casă veche, în urmă cu trei ani și jumătate. Construcția datează din 1900, așa că actrița și partenerul ei de viață s-au pus pe treabă. Și-au făcut propriul cuibușor de vis pentru ei, dar și pentru micuțul lor, Vlad Luca (2 ani). Acum, Dana și-a renovat mansarda, care pare scoasă din filmele de vechiului Hollywood. „Bijuteria imobiliară” nu e gata, dar arată deja extraordinar.

 • mao zedung china

  În decembrie 1949, liderul Chinei, Mao Zedung, a efectuat prima sa vizită oficială la Moscova. Harrison Salisbury, un reputat jurnalist de la New York Times, câștigător al premiului Pulizer, a rememorat starea de spirit ce i-a cuprins pe liderii sovietici în lunile premergătoare vizitei lui Mao.

 • chandler friends matthew perry

  Matthew Perry (46 de ani), cunoscut mai ales pentru carismaticul personaj Chandler din „Friends” („Prietenii tăi”), a ajuns de nerecunoscut. Actorul a luat câteva kilograme în plus, a albit și a îmbătrânit destul de tare. El a fost surprins recent de paparazzii, pe o stradă din Londra, fumând de zor și arătând destul schimbat, față de imaginea cu care eram obișnuiți.

 • Răzvan Stanciu şi Dana Săvuică păreau un cuplu solid. Doar în lumina reflectoarelor, căci luna trecută, în urma unui lung şir de neînţelegeri, au decis să pună punct căsniciei. S-au despărţit elegant, la notar, în doar câteva minute. Vizibil afectaţi, ambii şi-au deschis sufletul în faţa reporterilor Click!

 • Reduceri eMAG

  Înainte de sfârșitul lunii, eMAG organizează o nouă campanie de reduceri.

 • facebook

  Managementul reţelelor de socializare Facebook şi Instagram a luat o decizie importantă, care a intrat deja în vigoare. Persoanele private nu vor mai putea să facă publicitate la arme.

 • O înregistrare audio a unui client Telekom supărat pe operator circulă pe Internet. Omul este nemulțumit că operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv că s-a folosit abuziv de acestea.

 • YouTuber-ul KipKay a venit cu idee pe cât de năstrușnică pe atât de simplă care să te ajute să amplifici semnalul undelor radio de WiFi prin casă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1