Cum pot câștiga companiile românești de pe urma studiului Agile, lansat în premieră în țara noastră

Citeste tot despre: 

Domenii precum e-commerce, banking și IT sunt pe val în ultimii ani și se preconizează creșteri considerabile, în viitorul pe termen mediu și lung. Așa că, intuind o nevoie a pieței, DOvelopers a analizat beneficiile Agile și modul în care companiile din țara noastră aplică bunele practici.

În analiza realizată au fost luate în calcul companiile cu peste cinci angajați și care au reușit peste 50.000 de euro drept cifră de afaceri, în 2017, iar studiul intră în profunzimile utilizării metodologiei Agile și simplifică înțelegerea ei prin grafice. De asemenea, punctează și care este productivitatea anuală per angajat, luând în calcul mai multe variabile. Așadar, business-urile care vor să-și îmbunătățească eficiența pot parcurge întreaga analiză aici: https://bit.ly/airstudy2019 .

cristina_pana_si_eduard_budacu.png

DOvelopers lansează primul studiu despre Agile în România, care vine în sprijinul comunității de software din țara noastră.

 

Bine de știut este că integrarea unei noi metode de lucru vine la pachet cu provocări precum rezistența la schimbare, lipsa clarității privind rolurile și responsabilitățile sau documentarea superficiale, iar pentru a redresa aceste probleme, echipele apelează la studiu individual, programe de învățare și sprijin specializat, oferit prin coaching și consultanță.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1