Cei mai tari din România! Ce operator să alegi ca să primești cele mai bune servicii pe telefon!

Orange, Vodafone și Telekom sunt cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România. În egală măsură, fiecare are câte un test care să demonstreze cât de bun e. Așa că am analizat ce spune fiecare certificat obținut de operatori în ultimele câteva luni, scrie publicația de specialitate Playtech.ro.

Vodafone a anunțat pe 18 ianuarie că a obținut, pentru al patrulea an consecutiv, certificarea „Best in Test“ din partea P3 Communications. La o zi distanță, Orange a anunțat că a obținut o certificare din partea LCC International. A obținut și Telekom o certificare P3 Communications anunțată în toamna lui 2017.

Testul pentru Vodafone a fost derulat între 23 noiembrie și 16 decembrie. Cel pentru Orange a fost între 27 noiembrie și 20 decembrie. În fine, Telekom și-a testat rețeaua între 11 august și 31 august, fapt care a dus la acuze din partea Vodafone că a făcut asta doar când nu erau mulți utilizatori (fiind plecați în vacanțe).

Deși fiecare test prin care au trecut Orange, Vodafone și Telekom nu menționează concurența – fiind identificată cu Operator 2, Operator 3 sau Operator 4 – e destul de ușor să identifici despre cine e vorba.

Vezi cum arată lista cu cei mai buni operatori telecom din România!

loading...
Loading...