Apple va lansa două noi tablete iPad Pro

tableta.jpg

tableta
Noile tablete vor fi mai performante

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Apple va lansa două noi tablete iPad Pro în aprilie, încercând să continue valul crescător de care se bucură tabletele companiei, în special de la începutul pandemiei şi al lucrului de acasă.

Apple va lansa două noi modele Pro, versiunea premium a tabletelor iPad, cândva în luna aprilie, conform surselor invocate de Bloomberg. 

Noile tablete iPad Pro de la Apple dotate cu procesoare mai rapide 

Cele două noi tablete vor avea ecrane de 11 respectiv 12,9 inch, scrie news.ro. Cel puţin versiunea mai mare, dacă nu chiar ambele tablete, vor avea ecrane cu Mini-Led, tehnologie care aduce luminozitate şi contrast superioare.

Noua serie va folosi acelaşi design pe care l-au avut şi modelele de anul trecut, însă va fi dotată cu procesoare mai rapide şi camere foto mai bune.

Procesorul pe care Apple îl va pune în noile iPad Pro va fi construit de Taiwan Semiconductor Manufacturing şi se va ridica la nivelul de performanţă al lui M1, primul procesor construit de Apple “in-house” pentru laptopurile companiei, după încetarea colaborării cu Intel.

Cele două tablete ar putea veni cu un conector Thunderbolt, care va facilita conectarea diverselor periferice, de la harddisk-uri externe, la monitoare. Trecerea la Thunderbolt nu va necesita noi încărcătoare.

Ultimul trimestru al anului trecut a fost şi cel mai bun pentru tabletele iPad, care au generat 8,4 miliarde pentru Apple doar în această perioadă.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5