Ai "Android"? Trebuie să vezi asta! S-ar putea să-ţi iubeşti mai mult telefonul sau tableta VIDEO

caine-plimba-pisica-in-carucior.jpg

Ai android? Trebuie sa vezi asta
Ai android? Trebuie să vezi asta
Foto: Captură Youtube

Dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android, trebuie să vezi această reclamă cât mai curând. Cel mai nou spot publicitar pentru acest sistem de operare a devenit deja viral pe internet.

Și asta datorită faptului că cei de la Google au înțeles că cea mai bună metodă de a promova ceva este să creezi un clip cu animale simpatice și jucăușe.

Aceștia au creat un spot publicitar, care semnifică prietenia dintre diferite specii de animale care lucrează de minune împreună, având ca scop tema ''Be together. Not the same.'' (n.r. Împreună, dar nu la fel'').

Astfel, în video-ul cu referire la Android vedem câini și pisici jucându-se împreună, o oaie și un elefant alintându-se, un câine înotând cu un delfin sau un papagal furând paste pentru un câine. Mai rar vedem pisicile care deschid uși pentru câini, iar totul să se încheie cu o maimuță care se află în preajma unui câine.

Reclama a primit un nume destul de amuzant ''Friends Furever''. Până și titlul face referire la creaturi gingașe și pufoase: "furever" conţine cuvântul "fur" ("blană" în limba engleză).

Dacă ai "Android", trebuie să vezi asta pentru că te va cuceri instant

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1