Acestea sunt tehnologiile care ne-au surprins în 2014. Le știi pe toate?

Citeste tot despre: 

Băieții de la CuriosityLand au dedicat încă un episod special tehnologiei. În clipul video de mai jos poți vedea 10 dintre invențiile care au atras atenția publicului anul trecut.

CuriosityLand este unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube din România, cu peste 40.000 de abonați. Pentru mai multe curiozități, din toate domeniile, îi puteți urmări pe pagina lor de Facebook, sau puteți vă puteți abona la canalul de Youtube.

1. Imprimanta 3D - Aceste echipamente pot imprima orice obiect pornind de la schițe digitale, în format 3D. Datorită faptului că poate fi utilizată aproape în orice domeniu, imprimanta 3D este considerată a fi soluția la problema stabilirii primului avanpost uman în afara Terrei.

2. Witricity - Este vorba despre energie electrică wireless. Aceasta este utilizată în prezent pentru aparate de mici dimensiuni, dar planul celor de la WiTricity este ca în 10 ani fiecare aparat din casa unui om de rând să fie alimentate de la o sursă centrală de energie wireless.

3. Hoverboard - Această invenție desprinsă parcă din filmele SF este un fel de skateboard care levitează deasupra solului. Partea proastă este reprezentată de ...

 

Vezi toate invențiile de care trebuia să auzi în 2014

Loading...