5 moduri inteligente de a-ți îmbunătăți viața, cu Google Maps

Citeste tot despre: 

Din momentul când a fost lansat, în 2005 și până astăzi, Google Maps a devenit dintr-o simplă aplicație de locație un ajutor concret în viața de zi cu zi.

Multe persoane folosesc Google Maps pentru a obține informații despre o destinație, situația reală din trafic și pentru a estima timpul necesar călătoriei. Însă Google Maps poate fi folosit în mult mai multe contexte, îmbunătățindu-ți viața prin accesul rapid la informațiile de care ai nevoie. Iată 5 moduri inteligente în care poți folosi Google Maps.

  1. Dacă mergi într-o vacanță cu rulota și descoperi un loc foarte retras, dar te temi să rămâi acolo tocmai din cauza izolării, Google Maps îți poate veni în ajutor: distribuie locația prietenilor tăi și astfel, la nevoie, se va ajunge ușor la tine. În acest sens, foarte utilă este aplicația Find My Friends, cu ajutorul căreia poți să descoperi toți prietenii tăi pe hartă. Poți chiar să și discuți cu ei, pe chat-ul aplicației. Împărtășește-le neliniștile tale, scapă de ele și bucură-te de vacanță!
  2. Cu ajutorul Google Maps, nu doar locația poate fi distribuită, ci și, pentru o perioadă determinată, traseul unei călătorii și timpul estimat între punctul de plecare și cel de sosire. Dacă vrei să le faci o surpriză prietenilor să-i inviți la un grătar, în natură, distribuie traseul de călătorie. Pune carnea pe grătar și vinul la rece, pentru că Google Maps îți va arăta exact în cât timp vor ajunge. Glympse este un astfel de tip de aplicație, cu un plus de elemente de siguranță.
  3. Dacă ești îngrijorat cum a ajuns copilul de la școală acasă sau vrei să știi în orice moment unde se află, nu trebuie să-l suni de foarte multe ori pe zi. KidsGuard Pro, o aplicație de locație care se folosește de Google Maps, îți va arăta în permanență locația exactă a celui mic. Și mai mult decât atât, pentru o supraveghere discretă, de la distanță, poți să vezi apelurile, mesajele, contactele și rețelele sociale de pe telefonul copilului, ca să te asiguri în permanență că este în siguranță.
  4. Distribuirea locației cu Google Maps este vitală mai ales în situații de urgență. Sunt cazuri când astfel pot fi salvate vieți omenești. Desigur că aceasta se poate face și prin intermediul rețelelor sociale, însă o aplicație care are ca scop primar distribuirea locației asigură un mod rapid, facil și sigur pentru a-ți atinge scopul.
  5. Un telefon pierdut sau furat poate să însemne o pagubă mult mai mare decât valoarea materială în sine. Contacte sau informații irecuperabile sunt o pierdere care ne creează multe bătăi de cap. Și în acest caz Google Maps te poate ajuta. Aplicațiile de distribuire a locației sunt extrem de utile în recuperarea telefonului rătăcit.

Tehnologiile inteligente sunt deja parte din viața noastră și ne ajută în modul cel mai concret. Fie că vrem să găsim cel mai apropiat supermarket, bancă sau restaurant de casa noastră, să fim mai aproape de prieteni sau să ne promovăm afacerea, putem apela la Google Maps. Chiar și protejarea copiilor de persoane care utilizează îndoielnic rețelele sociale devine mai facilă cu aceste tipuri de aplicații. Folosite în mod inteligent, aplicațiile de distribuire a locației aduc un plus de confort și siguranță în viețile noastre.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1