Vişinele te scapă de grăsimea de pe abdomen

Consumul de vişine nu are contraindicaţii, nici efecte secundare nedorite. Unde mai pui că, dacă mănânci zilnic 300 g de fructe, scapi de kilogramele nedorite din zona abdomenului.

Spre deosebire de 100 g de cireşe, care conţin 13 g de zahăr, aceeaşi cantitate de vişine are doar 7 g de zahăr.

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vişinele ar trebui să fie incluse într-o dietă. Conform unui studiu american, vişinele reduc stratul de grăsime, în special pe cel din zona abdomenului, scad colesterolul total şi trigliceridele.

Bogate în vitamine şi minerale

Substanţele minune din aceste fructe răspunzătoare de efectele benefice asupra siluetei se numesc antociani şi fac parte din categoria antioxidanţilor, având totodată şi rol antiinflamator. De asemenea, vişinele mai conţin vitamina C, vitamina A, calciu (2%), carbohidraţi (4%) şi fibre alimentare.

Asociază vişinele cu un regim sărac în grăsimi şi carbohidraţi, bazat mai mult pe carne de pui, peşte, legume proaspete (salată, ridichi, roşii, castraveţi, dovlecei, morcovi, ardei) şi multe lichide.

Model de dietă pentru trei zile

Ziua 1

Dimineaţa:
-o felie de pâine, trei linguri de brânză de vaci, cafea cu lapte.
Prânz:
-supă de legume, dreasă cu ou, sote de mazăre (100 g) cu frigărui de pui, 200 g de vişine.
Seara:
-friptură de pui (o jumătate de piept de pui) la grătar cu 150 g piure de cartofi, o roşie, 200 g de salată de fructe: 100 g de vişine, 50 g de caise, 50 g de piersici.

Citeşte continuarea pe clicksanatate.ro


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1