Noni, un fruct mai puțin cunoscut, tratează afecțiuni grave și crește nivelul de energie

Noni.jpg

Fructe noni
Fructul noni este folosit în tratarea celor mai grave afecţiuni ale umanităţii de mai bine de 2000 de ani.
Foto: pixabay.con
Citeste tot despre: 

Fructul noni este folosit în tratarea celor mai grave afecţiuni ale umanităţii de mai bine de 2000 de ani. De aceea, calităţile sale curative i-au atras denumirea de „Fructul vieţii”, Fructul zeilor” şi „Aspirina celor din Antichitate”.

Cu toate acestea, numai în ultimele două decenii s-au făcut cercetări ştiinţifice şi medicale riguroase ce explică puternicele sale efecte curative asupra unui număr impresionant de boli: cancer, diabet, parkinson, psoriazis, Alzeimer, hipertensiune, scleroză multiplă, oboseală cronică, infecţii virale, zona zoster, boli digestive şi senilitate, susţin cercetătorii europeni.
Mai mult, în urma unui studiu pe şoareci, specialiştii au observat că, după ce au consumat fructe de noni, „şoarecii în vârstă au început se comporte ca şi cei tineri”.
În mod tradiţional, nutriţioniştii recomandă administrarea preparatelor din fructe de noni pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, deoarece studiile clinice au dovedit că aceste tonice cresc nivelul de energie. De asemenea, în timp, tratamentele cu fructe de noni au dat rezultate bune şi foarte bune în maladia canceroasă, pentru că limitează dezvoltarea vaselor de sânge canceroase şi are puterea să inhibe formarea altor vase noi de sânge canceroase în ţesuturile umane. În ţara noastră, fructul de noni se găseşte în farmacii şi în unităţi Plafar sub formă de sirop şi de capsule.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1