Usturoiul, bun pentru inimă

Ultima actualizare:

Experţii ne recomandă să-l consumăm în stare naturală, deoarece prin fierbere îşi pierde din proprietăţi.

Producătorii au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piaţă, mai ales, sub formă de capsule şi, consumat zilnic poate reduce cu până la 10% riscul unui atac de cord. Specialiştii au descoperit că alicina, substanţa care dă mirosul înţepător usturoiului, stimulează producerea de substanţe chimice care ajută la relaxarea vaselor sangvine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net