Un renumit studiu american precizează : Șase condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer

Ultima actualizare:

    Condimentele studiate de cercetătorii americani scad riscul îmbolnăvirii de cander și de boli cardiovasculareSursa foto: Click.ro
Condimentele studiate de cercetătorii americani scad riscul îmbolnăvirii de cander și de boli cardiovasculareSursa foto: Click.ro

În urma unui studiu realizat la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA), nutriționiștii prestigiosului for universitar au constatat că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul pot fi combătuți cu ajutorul a șase condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Condimentele influențează pozitiv starea noastră de sănătate

Specialiştii acestui for universitar prestigiosului for universitar au constatat că cele şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când ele  sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente, care pot fi procurate de la magazinele Plafar, trebuie consumate în stare proaspătă sau uscate. Efectul lor asupra stării noastre de sănătate este extraordinar, deoarece  scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare. Mai mult, aceste condimente au efecte dovedite și pentru o longevitate sănătoasă.      

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net