Un remediu cu efecte surprinzătoare: sâmburii de lămâie

Citeste tot despre: 

În sezonul cald, paraziţii intestinali sunt foarte activi. Fructele şi legumele spălate sumar, la fel şi igiena precară a mâinilor sunt principalele cauze care înlesneşte pătrunderea acestor viermi periculoşi în tubul digestiv.

Oxiuraza (una dintre parazitozele intestinale frecvent întâlnite mai ales la copii) este periculoasă pentru că tratamentul medicamentos se dovedeşte, adesea, destul de nociv pentru organismul lor firav. Această parazitoză intestinală poate să afecteze însă şi alte categorii de vârstă :este vorba despre bătrâni şi despre adulţi, persoane spitalizate o perioadă mai mare de timp.

Pentru această afecţiune, specialiştii în medicină alternativă au descoperit un remediu foarte eficient şi uşor de preparat în casă. Mai mult, leacul recomandat are proprietăţi vermifuge dovedite, fără să manifeste efecte secundare.

Preparatul se obţine din amestecul a două ingrediente: şapte linguriţe de sâmburi de lămâie şi şapte linguri de miere de salcâm. După ce se usucă foarte bine, sâmburii se macină cu ajutorul râşniţei de cafea. Pulberea obţinută se păstrează într-un borcănel peste care se toarnă mierea, amestecându-se foarte bine, până când ingredientele se omogenizează. Preparatul se administrează pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Pentru copii, doza indicată este de o jumătate de linguriţă; în schimb, adulţilor li se recomandă o cantitate dublă, adică o linguriţă.

Periodic, pentru ca tratamentul să aibă continuitate, se prepară alte doze proaspete din sâmburi de lămâie şi miere. S-a constatat că, după şapte zile de tratament, paraziţii intestinali se elimină în mai multe etape, iar persoana care a fost infestată îşi recapă pofta de mâncare şi scapă de durerile abdominale.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1