Un remediu care învinge gripa și calmează durerile- mămăliga

mamaliga_x.jpg

Mălaiul, un remediu pentru gripă și pietre la rinichi și la bilă
Sursa foto:JPEG
Citeste tot despre: 

Mulți dintre noi cunosc efectele unei gripe rebele și se străduiesc s-o înlăture cât mai repede. Puține persoane știu însă că, pentru această situație nedorită ,există un leac simplu și foarte eficient la îndemâna noastră- mălaiul.

Când gripa vine în viața noastră trebuie să ne pregătim s-o înlăturăm astfel: Într-un pahar de apă fiartă și răcită punem două lingurițe de făină de porumb pe care o amestecăm bine și o  bem cu înghițituri mici.  În cazul în care febra  se menține  și simptomele gripei se accentuează, bolnavut trebuie să completeze tratamentul și să aplice o cataplasmă cu mămăligă caldă  pe piept și pe gât, iar deasupra cataplasmei să pună o pătură  groasă.

Mămăliga  era și este folosită pentru eliminarea pietrelor la rinichi sau  bilă

 Cu sute de ani în urmă, mămăliga era un leac renumit pentru eliminarea pietrelor de la rinichi sau bilă.  În acesr caz se aplicau cataplasme  cu mămăligă pe locul bolnav și, după o oră de la aplicarea cataplasmei, pietrele, chiar de dimensiuni mari, erau eliminate.   Acest leac este folosit cu rezultate  foarte bune și în zilele noastre.  Desigur, specialiștii menționează că leacul respectiv nu  dă rezultate pe perioade de timp îndelungate și, persoanele care se confruntă cu astfel de probleme, trebuie să facă perioc investigații medicale.

Tratamentul cu mămăligă  combate eficient gripa

 Terapeuții precizează că, în combaterea gripei,  tratamentul cu mămăligă este foarte eficient când se administrează intern  sau extern. Mămăliga  învinge gripa și calmează și durerile provocate de aceasta, precizează și autoarea  Mariana Borloveanu în broșura ”Leacuri mănăstirești”.  

     

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1