Un antibiotic de excepție: extractul din semințele de grapefruit

extractul_din_seminte_de_grapefruit_.jpg

Extractul din semnințe de grapefruit, un antibiotic deosebit
Sursa foto: Adevărul.ro

Datorită efectului lor antiviral și antifungic, preparatele antibioticele sunt studiate cu lupa la nivel mondial! De exemplu, de-a lungul deceniilor, extractul din sâmburi de grapefruit a fost folosit ca un preparat natural și eficient, cu efect antimicotic și antibacterian.

Studiile de laborator au scos în evidență substanțele active care fac parte din compoziția acestui produs apreciat de bolnavi: bioflavonoide, glucozidã, vitamina C, substanțe care s-au dovevit eficiente pentru digestie și pentru  combaterea infecțiilor bacteriene sau virale ale căilor respiratorii superioare.

Iată că rezultatul studiilor recente sunt surprinzătoare!

 Rezultatele cercetărilor medicale recente sunt surprinzătoare, deoarece cercetătorii au constatat că acest produs distruge  mai bine de 800  tulpini de bacterii, inclusiv unele bacterii rezistente la antibioticele de sinteză. De aceea, extractul din semințe de grapefruit este apreciat de specialiști ca fiind cel mai puternic antibiotic din lume.

Opinia specialiștilor despre acest produs

Extractul glicerinat din semințe de grapefruit se obține prin folosirea unui amestec de glicerină, alcool și apă care dizolvă  toate tipurile  de substanțe active prezente în semințele de grapefruit. Extractul obținut este un lichid  de culoare portocalie, cu o aromă plăcută de citrice și un puternic efect antiviral,  antibiotic și antifungic.  Preparatul din semințe de grapefruit este  indicat în tratamentul a  numeroase probleme grave de  sănătate și poate fi utilizat atât intern, cât și extern.

Administrarea produsului în afecțiuni interne

Pentru uz intern, specialiștii recomandă folosirea produsului în tratamentul a zeci de boli, printre care: calculi renali, infecții urinare ( E-coli și stafilococul auriu), răceală, gripă, tahicardie, ischemie cardiacă  (boala coronariană), bronșită, tuberculoză, laringită, amigdalită, toxiinfecții alimentare, enterocolită, adjuvant în HIV, diaree, dizenterie, colite, acne, eczeme, cistită, sindromul oboselii cronice, incontinență urinară, gingivite, căderea părului, mătreață, hepatită virală.

Preparatul este foarte eficient și în afecțiuni externe

Pentru uz extern, extractul din semințe de grapefruit și-a dovedit eficiența în afecțiuni ale pielii și ale unghiilor, în micoze vaginale, afte bucale, herpes genital, negi.   

Produsul nu poate fi utilizat de cei alergici la citrice!

Specialiștii atrag atenția că produsul nu trebuie folosit de persoanele alergice la citrice!

Loading...