Uite de ce îţi apar coşuri pe spate! 4 motive pe care trebuie să le cunoşti

barbat_hamburger_4-13-2008_12-21-00_pm_2868x2202.jpg

barbat hamburger
Alimentele de tip fast food, pline de e-uri şi chimicale, pot duce la apariţia acneei
Citeste tot despre: 

Toată lumea vorbeşte despre acneea care apare pe faţă şi ne strică tenul. Însă ce ne facem cu coşurile cu care ne trezim pe spate? Iată mai jos care pot fi unele din cauzele apariţiei acestei afecţiuni a pielii şi ce trebuie să faci!

1. Foloseşti produse precum loţiuni de corp, uleiuri pentru masaj sau creme cu protecţie solară care obstrucţionează porii pielii. Este recomandat să utilizezi produse care nu sunt grase, care nu conţin uleiuri.

2. Porţi haine care irită pielea. Alege-ţi cu grijă hainele pe care le îmbraci atunci când faci sport! Optează pentru materiale naturale, precum bumbacul, care absoarbe umezeala şi lasă pielea să respire. Evită materialele sintetice.

3. Factorul genetic. Dacă şi alte persoane din familia ta suferă de această afecţiune (sau au suferit la un moment dat) atunci vinovat este factorul genetic. Cu alte cuvinte, moşteneşti şi tu afecţiunea.

4. Regimul alimentar poate fi şi el vinovat de apariţia acneei pe spate. Dacă eşti un fan înrăit al dulciurilor, alimentelor procesate, alimentelor fast food, dacă mănânci multe grăsimi şi prăjeli, atunci este foarte posibil să te trezeşti cu acnee. Şi nu numai pe spate, ci şi pe faţă. Renunţă la mâncărurile nesănătoase, consumă cât mai multe legume şi fructe proaspete.

Loading...

Citește și

  • Toate ştim că o dietă săracă în carbohidraţi te poate ajuta să pierzi cele câteva kilograme în plus... Dar dacă deopotrivă, te-ar scăpa şi de problemele de piele? Ai încerca?

  • Acneea este o afecţiune care apare deseori în cazul adolescentelor, însă poate apărea şi la femeile de peste 25-30 de ani.

  • Poluarea, stresul zilnic şi dezechilibrele hormonale fac ca acneea să apară nu doar în adolescenţă, ci şi mult după ce pubertatea s-a încheiat. Iată câteva reguli pentru a avea un ten minunat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1