Tu știi care sunt cele mai periculoase diete?

dieta.jpg

dieta, slabit, cura, regim, meniu
Important este să te simţi bine în pielea ta şi să fii sănătos, nu neapărat să slăbeşti.
www.clicksanatate.ro

Măsura zero nu este pentru toată lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafață cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

Faptul că toate femeile vor să arate bine și să încapă fără nici un fel de probleme în hainele preferate nu mai este de mult un secret. Culmea este faptul că și bărbații, deși de cele mai multe ori nici ei nu sunt trecuți printr-un inel, încurajează ideea de dietă într-un mod eronat.
Ar trebui să începem prin a defini ce înseamnă frumosul, cărui tipar corespunde și abia apoi să pornim la drum.
Înainte de a ne uita în oglindă este necesar să răspundem la întrebarea: „sunt eu sănătos?” pentru că marea majoritate a dietelor nu fac altceva decât să ne distrugă organismul atât la exterior cât și pe interior.
Hrana cea de toate zilele a fost lăsată a dispoziția omului pentru a avea resursele necesare să ne deplasăm și să ne dezvoltăm. Fiecare are o anumită construcție fizică ce diferă de la om la om precum culoarea ochilor.
În cazul femeilor se cunosc trei forme de siluetă și anume măr, pară și portocală. Pentru fiecare scheltul are o masă musculară ce este protejată de un înveliș adipos. Astfel, dacă alegi să te alimentezi corespunzător stilului tău de viață, echilibrat fără a face excese și corect îmbinând alimentația cu mișcarea, vei lucra într-un mod frumos partea musculară, în timp ce țesutul adipos se va diminua și astfel vei obține un trup frumos și sănătos atât fizic cât și psihic. Însă pentru a ajunge la acest rezultat ai nevoie de timp, cunoaștere și suport atât fizic cât și emoțional.
Mania dietelor te face să treci de la primul pas, și anume: ce, cum și cât trebuie să mănânc, cum vei ajunge la greutatea dorită.
Frumusețea fizică nu ține neapărat de aspectul fizic, anumite calități scoase în față vor face abstracție de la faptul că ai un pic de aripioare sau că nu au gleznele suficient de subțiri. Important este să te simți bine tu în pielea ta și mai presus de toate, să fii sănătos.

Află pe Clicksanatate.ro ce diete de slăbit devin periculoase!

Beneficiile consumului de mango în acest sezon

Cele mai bune uleiuri esențiale

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Pentru că metabolismul nostru se adaptează odată cu aportul de calorii, socoteala de la început nu se potriveşte cu cea din timpul dietei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1