Trucuri inedite prin care să combați stresul de la locul de muncă

stres.jpg

trucuri combatere stres loc de munca
Este bine să folosim tehnici și produse naturale pentru a ne menține echilibrul fizic, psihic, emoțional.
www.clicksanatate.ro

Trei sferturi dintre angajații români se declară stresați la locul de muncă, iar 80% dintre aceștia resimt stresul și suprasolicitarea acumulată într-o serie de afecțiuni, arată datele unui studiu recent.

Studiul realizat în octombrie 2014 la nivel național, pe un eșantion reprezentativ de 3381 de respondenți din mediul urban, arată că 85% dintre cei afectați de stres la locul de muncă resimt ca efect surmenajul și oboseala îndelungată, 71% iritabilitate și 68% susțin că au probleme cu somnul.

De asemenea 4 din 10 respondenți au semnalat probleme de greutate, migrene, dureri articulare și o predispoziție mare la răceli, ca urmare a imunității slăbite. 

În topul principalilor factori generatori de stres la locul de muncă se află interacțiunea cu persoanele dificile - 85% dintre respondenți, presiunea prea mare a responsabilităților - 82%, imprevizibilitatea și presiunea de a găsi soluții rapide – 78,58%, și lucrul cu deadline-uri numeroase și scurte – 75,13%.

Descoperă pe clicksanatate.ro cum poți să reduci stresul de la locul de muncă

Loading...

Citește și

  • Ţelină! E doar o legumă de pus în mâncare! Asta e cuvântul care-ţi vine să-l rosteşti când auzi de ea. Însă, este şi o plantă medicinală cu proprietăţi deloc de neglijat.

  • O veste bună: dacă reuşeşti să ţii stresul sub control, vei scăpa de toate durerile intestinale şi de tulburările de tranzit. Revista „Click! pentru femei” te învaţă cum să procedezi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1