Trei sucuri care te răcoresc

Citeste tot despre: 

Vara şi-a intrat în drepturi şi temperaturile cresc pe zi ce trece. Scapă de sufocanta căldură cu un pahar de suc răcoritor. Iată care sunt cele mai indicate licori naturale.

Sucul de mere

Este plin de vitamine, întăreşte organismul şi este un bun aliat într-o zi toridă. Diuretic, tonic, antiseptic şi antireumatismal, sucul de mere este indicat în astenie fizică şi intelectuală, în anemie şi demineralizare, însă este folosit şi în cazuri de reumatism, gută, obezitate, stări febrile, gastrită, ulcer gastric, insomnii, cefalee..

Sucul de roşii

Este bogat în săruri minerale, în special calciu şi fier, ajută în cazurile de astenie şi anemie, regenerează organismul, are rol răcoritor, revitalizant, antiinfecţios, dezintoxicant, uşurează digestia şi este un bun echilibrant celular.

Este indicat tuturor pentru proprietăţile sale de detoxifiere a organismului, datorită conţinutului ridicat de pectină, substanţă care are proprietatea de a absorbi toxinele intestinale.

Sucul de grepfrut

Amărui, dar răcoritor şi plin de vitamine. Cu aportul său de minerale, enzime şi acid citric, grepfrutul stors are efecte tonice, depurative şi antihemoragice. Este indicat în anorexii, oboseală, dar şi afecţiuni pulmonare. Dacă ai carenţe de vitamina C, bea un pahar de suc de grepfrut pe zi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1