Trei îndulcitori care înlocuiesc zahărul

Ultima actualizare:

    Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism.
Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism.

Când spunem zahăr, ne gândim la ceva dulce şi bun pe care-l savurăm ori de câte ori avem ocazia. Atenţie, însă! Specialiştii ne atenţionează că zahărul poate face mult rău organismului, mai ales dacă este rafinat.

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne spune în cartea sa, „Revoluţie în bucătărie", care sunt îndulcitorii naturali.

 Sucanatul este sucul de trestie integral deshidratat bogat în vitamine şi minerale şi este înlocuitorul perfect al zahărului. Se găseşte la magazinele bio sau la plafar şi poate fi folosit şi la prepararea dulciurilor deoarece suportă temperaturi înalte.

 Mierea este la fel de bogată în nutrienţie, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism. Atenţie, însă, cum o consumaţi! Aceasta devine toxică dacă este folosită la temperaturi mai mari de 40 de grade, aşadar evitaţi să o folosiţi dacă ceaiul sau cafeaua sunt fierbinţi.

Este interzisă copiilor sub un an, ca măsură de precauţie pentru evitarea botulismului.

Şteviozida este un îndulcitor excelent, natural, pe care-l găsiţi în magazinele cu produse bio. Este bogat în nutrienţi şi nu dăunează organismului.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net