Totul despre rețetele de frumusețe transmise din generație în generație

gutui_pentru_apa_de_gutui_jpg.jpg

Apa de gutui benefică pentru o piele întinerită
Sursa foto: Adevărul.ro

Totdeauna, rețetele de frumusețe au trezit interesul doamnelor și domnișoarelor!. Urmărind exemplele de rețete din revistele care tratează eterna temă - frumusețea, există preocuparea doamnelor și domnișoarelor pentru efectul acestor rețete, recomandate pentru toate tipurile de ten: normal, sensibil, uscat, gras, mixt, matur, acneic sau pistruiat.

Sunt apreciate rețetele moștenite de la generațiile  de bunici și mătuși, bogate în sfaturi testate  de numeroase doamne și domnișoare  din  anii -40.  Aceste rețete ieftine și credibile  se  diferențiază de multe cosmetice  contemporane care conțin tot felul de chimicale ,  cu efecte nedorite asupra tegumentului nostru.

Pentru toate tipurile de ten: apa de față

Folosind apa de gutui, pielea feței voastre va întineri  

  • Pentru preparare se folosesc următoarele ingrediente:  50  g semințe de gutui, 50 g coajă  proaspătă de gutui,  1 l de apă,  o lingură de lapte bătut.
  • Mod de prepare și de folosire: Puneți apa la fiert și când aceasta dă în clocot, adăugați semințele și coaja de gutui. Lăsați ingredinetele să fiarbă timp de 5 minute, apoi opriți focul. Strecurați lichidul obținut și adăugați laptele bătut. Turnați acest produs în  sticle pe care le păstrați la rece. După ce vă demachiați sau vă spălați pe față, folosiți preparatul seara și dimineața. Terapeuții susțin că produsul  înfrumusețează pielea  și cine  folosește Apa de gutui  va avea o piele  ”de înger”.

Apa de mere și portocale împrospătează pielea

  • Pentru preparare, folosiți următoarele ingrediente: 1 măr, 1 portocală mare și 200 ml de apă.
  • Mod de preparare și folosire: Curățați mărul și coaja curățată o tocați mărunt și o puneți pe foc în apă rece.  Când apa începe să clocotească, adăugați coaja de portocală rasă și o lăsați să fiarbă la un foc slab, 10 minute. Apoi preparatul se infuzează  timp de 2 ore, se strecoară și cu această apă vă spălați fața de două ori pe zi.  Efectul de împrospătare a tegumentului se remarcă la scurt timp.   
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1