Te dor sânii? 6 cauze posibile fără legătură cu cancerul mamar

femeie_sani_click.jpg

sani durere sarcina cauze sutien
În cele mai multe cazuri sunt incriminate schimbările hormonale.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Te intrebi de ce te dor des sânii în ultima vreme? Te sfătuim să mergi la medic, pentru o ecografie mamară, care îți va risipi temerile. Până ajungi la specialist, vezi dacă nu cumva este vorba despre una dintre cauzele de mai jos.

În cele mai multe cazuri sunt incriminate schimbările hormonale din timpul menstruației, purtarea unui sutien nepotrivit, anumite probleme de sănătate, pe care poate le-ai ignorat și e timpul să le tratezi. La fel de bine poate fi vorba despre o sarcină!

Sindromul premenstrual

Cea mai frecventă cauză a durerilor de sân o reprezintă schimbările hormonale din timpul sindromului premenstrual. Dacă disconfortul este insuportabil, poți calma durerile cu ajutorul medicamentelor special concepute pentru asemenea problemă.

Pe lângă durere, sânii se pot umfla și sunt mai sensibili decât de obicei. După cum bine știi, toate aceste simptome neplăcute trec de obicei când se încheie ciclul menstrual.

Un sutien nepotrivit

Poți resimți dureri intense la nivelul sânilor, dacă sutienul te strânge sau este prea lejer și nu susține sânii ori dacă are cupele prea mici și ți-i presează. Caută unul potrivit dimensiunilor tale, dacă vrei să scapi de durere și să nu ți se lase sânii.

Descoperă de ce te dor sânii pe clickpentrufemei.ro. 

 

Când este interzis sexul în sarcină
6 lucruri neștiute despre menstruație

 

Loading...
 
 

Citește și