Sunt suplimentele pentru potență masculină cu adevărat utile?

Știm cu toții că o viață sexuală activă în cuplu este esențială pentru menținerea unei relații. De aceea, oamenii au fost preocupați de mii de ani să găsească cele mai eficiente stimulente pentru potență atât la femei cât și la bărbați. Însă, în ziua de azi, nu mai sunt suficiente afrodiziacele naturale, din cauza stilului alert de viață pe care îl trăim. Au apărut tot mai multe suplimente pentru potență, iar consumul lor nu mai este în prezent un subiect tabu.

Pentru bărbați, pierderea erecției în timpul actului sexual sau lipsa capacității de a controla ejacularea pot scădea stima de sine considerabil. Pentru femei, faptul că nu își ating nivelul necesar de satisfacție cu partenerii lor, poate însemna un motiv de stres sau chiar de distanțare în relație. Așa că, ce este de făcut?

Am stat să analizăm efectele suplimentelor pentru potență, pornind de la ingredientele lor dar și de la studiile care s-au efectuat până acum. Sunt multe produse pentru potență masculină pe piață dar cum ne dăm seama care sunt eficiente și care nu?

Cum găsești suplimente pentru potență eficiente pe piață

Orice supliment are în componență un amestec de plante care joacă un rol important în stimularea circulației sanguine periferice. Desigur, pe toate prospectele scrie că îmbunătățesc performanțele sexuale și cresc libidoul, însă trebuie să căutăm efecte mai concrete de atât.

Cele mai populare ingrediente pe care le au acele suplimente pentru potență cu efect rapid sunt:

  • Ginkgo biloba: ajută la creșterea puterii de concentrare, stimulează apetitul sexual și puterea de excitare a bărbaților, precum și crește fluxul sanguin înspre organele genitale.
  • Ginseng: extractul său este folosit cu succes de mii de ani în tratarea disfuncțiilor erectile și a problemelor de prostată. Totodată, are efect energizant, în sensul că un bărbat se recuperează mai repede după ce a avut orgasm.
  • Tribulus terrestris: se mai numește „Colții babei” și e folosit de multă vreme în tratarea disfuncțiilor erectile. Însă, consumat de bărbații care nu au astfel de probleme, ajută la creșterea performanțelor sexuale la un nivel peste medie. Este un afrodisiac puternic și crește nivelul de testosteron, hormonul principal care stimulează erecția și excitarea.
  • Palmier pitic: este cel mai cunoscut remediu pentru problemele de prostată și îmbunătățește libidoul la bărbați considerabil.
  • Ghimbir: este un afrodisiac natural care crește considerabil potența masculină, stimulează circulația sângelui și ajută la recuperare rapidă.
  • Goji: aceste fructe sunt numite și „boabele fericirii” și au rol benefic în tratarea impotenței și afecțiunilor prostatei.
  • Iarba țapului: se mai numește și extract de epimedium sau yin yang huo. Conține icariină, o substanță folosită și de celebrele pastile Viagra care crește nivelul de oxigenare la nivelul penisului pentru mai mult control al ejaculării.

Desigur, lista poate continua, însă acestea am observat că sunt cele mai populare ingrediente pe care le caută bărbații în alegerea suplimentelor pentru potență potrivite.

Alte efecte populare ale suplimentelor pentru potență

Un aspect important pe care îl caută bărbații în alegerea produsului potrivit se referă la timpul până când își face efectul, durata efectelor și dacă este necesar să îl consume regulat sau nu.

De regulă, suplimentele cu o concentrație mai mare de ingrediente se recomande a se consuma doar la nevoie, cel mult o capsulă la 24 de ore. Uneori, chiar la 48 de ore. Cel mai rapid efect al unui supliment de pe piață pe care l-am găsit este de doar 30 de minute, prin urmare nu trebuie ca actul sexual să fie planificat pentru a fi consumat.

Un produs despre care s-a scris foarte mult online este Tianli, a cărui rețetă a fost schimbată de producători. Iată aici o recenzie care poate fi utilă - păreri Tianli.

Există reacții adverse?

De cele mai multe ori, nu. Însă, acolo unde sunt, ele sunt nesemnificative. De regulă, fiind suplimente nutritive, fie că sunt sub formă de pastile, spray sau chiar de miere pentru potență, acestea funcționează ca un adjuvant al organismului și nu înlocuiesc un aliment sau o dietă.

Am descoperit că, în baza testelor realizate, producătorii de suplimente pentru potență îmbunătățesc constant rețetele și adaugă ingrediente din ce în ce mai eficiente în componența lor. Din fericire, putem spune, produsele cu efecte benefice sunt recomandate de către utilizatori pe internet și au un rating bun, iar cele cu efecte slabe sunt fie mai puțin populare, fie au rating scăzut, ceea ce ajută orice bărbat să ia decizia potrivită pentru el.

De exemplu, așa cum este cazul suplimentului Maraton Forte, care este unul din cele mai vechi de pe piață, bărbații și-au expus părerea după folosire. În acest sens, puteți citi online mai multe păreri Maraton Forte care să vă ajute în luarea deciziei.

În concluzie, suplimente pentru potență eficiente există. Însă, pentru a le identifica, e necesar să căutați online cât mai multe informații despre administrare, prospect, ingrediente și păreri, ca să faceți alegerea potrivită.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1