Sulfina, studiată în laboratoarele țărilor europene

laborator_geotehnic_.jpg

Studiile specialiștilor europeni referitoare la efectele sulfinei în organism continuă
Sursa foto: laborator geotehnic

O dată cu trecerea timpului, faima sulfinei a crescut. Noi cercetări de laborator, realizate în țări europene, îndeosebi în Franţa şi în Elveţia, au dovedit puterile miraculoase ale sulfinei în vindecarea insuficienţei venoase (arterită), a reumatismului şi a afecţiunilor hepatice. Planta atât de apreciată şi în mediul urban s-a dovedit un excelent vasodilatator periferic, deoarece măreşte permeabilitatea vasculară.

Sulfina, un leac popular în vremea dacilor

Ca leac popular, în vremea dacilor, sulfina (numită surcină, denumire păstrată şi acum în unele zone geografice) era un remediu apreciat pentru ochi, pentru bolile de minte şi pentru insomnii.

Cu ajutorul  substanțelor active, planta tratează o varietate de boli

Studiile susţinute ale cercetătorilor europeni au scos în evidență  substanţele active prezente în compoziţia sulfinei : uleiul volatil, substanţele amare, derivaţii flavonici, acidul cumarinic; acestea se asociază cu succes în tratamentul hepatitelor cronice, în ciroză, în afecţiuni ale rinichilor şi ale căilor urinare, inclusiv în artită, în abcese, gingivite , astm, bronşite şi diferite răni, susţin specialiştii europeni.

Concluziile îngrijorătoare ale statisticilor

Statisticile recente precizează un aspect îngrijorător ! O persoană din cinci este afectată de varice. Varicele pot apărea atât la femei, cât şi la bărbaţi, dar femeile sunt predispuse de două ori mai mult decât bărbaţii în privinţa apariţiei venelor varicoase. Folosirea preparatelor naturiste cu sulfină demonstrează că bisturiul nu este singura modalitate de tratament.

Un tratament cu sulfină  a vindecat  hepatita  cronică

În tratamentul intern și extern, planta se folosește sub formă de infuzie.  Un tratament susţinut cu infuzie de sulfină, recomandat de specialişti în hepatita cronică şi pentru vasodilataţie, a contribuit la vindecarea  multor pacienţi, susţin fitoterapeuţii europeni.  

Sulfină introdusă în compoziția ceaiului tonic ”Ierburile vieții”

Pentru normalizarea deficienţei de funcţionare a aparatului locomotor, tratamentul  cu flori de sulfină  a dat rezultate foarte bune după un interval de 3-4 săptămâni. În cazul neuropatiei diabetice , o afecţiune oculară specifică diabeticilor, ceaiul de sulfină  este o soluţie foarte bună, pentru că le protejează vederea. De aceea, planta a fost introdusă în compoziţia unui ceai tonic general, revigorant şi reconfortant numit ” Ierburile vieţii. 

Capsulele Nera Plant  Cardio-complex  protejează inima

Principiile active ale  plantei se regăsesc în Capsulele Nera Plant Cardio-complex, deoarece sulfina  protejează inima și sistemul cardiovascular de efectele fatale  ale stresului psihic, unul dintre factorii principali cauzatori ai infarctului.

 

loading...
Loading...