Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

grape-soda-mint_1339-4126.jpg

suc struguri antioxidanti vitamine boli inima remedii boli
S-a demonstrat că antioxidanții prezenți în sucul de struguri sunt cheia împotriva multor boli.
clickpentrufemei.ro

Pe lângă faptul că este delicios, sucul de struguri este sursă importantă de foarte multe substanțe nutritive, precum antioxidanți, vitamine, minerale, potasiu, calciu, și lista poate continua. Dar iată care sunt beneficiile sucului de struguri asupra sănătății!

Dacă vrei să îți întărești imunitatea și să stimulezi metabolismul, bea zilnic câte un pahar de suc de struguri. S-a demonstrat că antioxidanții prezenți în sucul de struguri sunt cheia împotriva multor boli, începând de la cancer și boli cardiovasculare. 

Beneficiile sucului de struguri asupra inimii

Sucul de struguri conține o substanță care împiedică închegarea sângelui, reducând astfel riscul de atac de cord. În plus, sucul de struguri detoxifică organismul. Antioxidanții mențin vasele de sânge curate, scad tensiunea arterială și elimină toxinele acumulate.   

În zilele în care te simți fără chef sau nu ai energie, ar trebui să bei un pahar de suc de struguri – stimulează energic organismul. În plus, strugurul este sursă importantă de fier, oferindu-ți mai multă energie pentru a rezista întreaga zi. De asemenea, menține sub control nivelul de glucoză din sânge și insulina, detoxificând ficatul și rinichii.

Descoperă ce alte beneficii mai are sucul de struguri pe clickpentrufemei.ro. 

 

Dieta cu struguri te energizează

17 simptome ale unui ficat bolnav

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1