Suc de pelin cu vin și miere. Preparatul este bun pentru rinichi, digestie și vedere

Pelin.jpeg

Pelin
Iată o rețetă de suc de pelin cu vin și miere, bun pentru inimiă, rinichi, plămâni, digestie și vedete.
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Pe cât de amar, pe atât de bun este pelinul pentru sănătate. Iată o rețetă de suc de pelin cu vin și miere, bun pentru inimiă, rinichi, plămâni, digestie și vedete.

Dacă ai pelin proaspăt, zdrobește-l și stoarce-i sucul printr-o pânză curată. Pe urmă, fierbe vin cu miere, însă nu prea tare, și toarnă zeama de pelin în vin, atât cât gustul pelinului să întreacă gustul vinului și al mierii.
Bea o zi din trei, înainte de masă cu o jumătate de ora, pe stomacul gol, din luna mai până în octombrie. Va îndepărta slăbiciunea rinichilor (insufuciența renală), îți va limpezi vederea, îți va întări inima și nu-ți va lăsa plămânii să se îmbolnăvească. Va încălzi stomacul, va curăța intestinele și îți va face digestia bună.

Pentru prepararea rețetei, stoarceți sucul dintr-un pumn de funze de pelin, turnați 40 ml din acest suc într-un litru de vin amestecat cu 150 grame miere, pe care le-ați adus la temperatur de fierbere și luați imediat vasul de pe foc. Strecurați și păstrați licoarea în sticle curate.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1