Stropeşte salata cu uleiuri vegetale!

CLIIMA20120329_0074_1.jpg

Uleiul obţinut din germeni de porumb conţine într-un procent însemnat vitamina E
Citeste tot despre: 

Uleiurile vegetale nu trebuie să lipsească din nicio salată de primăvară. Bogate în acizi graşi  polinesaturaţi, uleiurile au mulţi acizi omega-3 şi omega-6, atât de sănătoşi pentru inimă.

Uleiul de sâmbure de struguri. Este folosit în tratarea diabetului, în scăderea nivelului ridicat de colesterol şi prevenirea afecţiunilor la inimă. Uleiul din sâmburi de struguri poate fi folosit cu succes în stabilizarea nivelului de zahăr din sânge la persoanele care suferă de diabet.

Multe persoane suferă de hipertensiune, iar uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra organismului, graţie puterii antioxidanţilor.

Uleiul de porumb. Uleiul obţinut din germeni de porumb conţine într-un procent însemnat vitamina E care este un bun antioxidant. Numită şi "vitamina tinereţii", ea contribuie la fortificarea sistemului imunitar şi muscular al omului.

De asemenea, produsul este un bun drenor al căilor biliare, precum şi un moderator al tiroidei. Este cunoscut ca un ulei dietetic recomandat în alimentaţia bolnavilor de diabet.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1