Stai cam prost cu auzul? 4 remedii naturiste la care să apelezi

fata_mana_la_ureche.jpg

fata mana la ureche
Dacă nu mai auzi foarte bine, înainte de a merge la medic, poţi apela la câteva remedii naturiste
Citeste tot despre: 

 

Auzul se pierde fie din cauza înaintării în vârstă, fie din cauza unui dop de ceară care ar trebui îndepărtat. Însă şi zgomotul foarte puternic se poate face vinovat. Iar în ziua de azi, din ce în ce mai mulţi tineri se plâng de faptul că auzul lor este din ce în ce mai slab. Iată mai jos cum să-ţi recapeţi auzul fin fără a apela la medicamente sau tratamente costisitoare.

Ceaiul verde - Ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanţi şi flavonoizi. Datorită faptului că acesta conţine şi o cantitate însemnată de magneziu, poate fi folosit cu încredere pentru tratarea afecţiunilor urechii. Consumă zilnic o cană de ceai verde fără a o îndulci cu zahăr. Poţi pune o linguriţă de miere.

Ceapă roşie şi suc de usturoi - Toacă mărunt o ceapă roşie şi câţiva căţei de usturoi. Colectează sucul care se scurge şi ia, zilnic, o lingură din acest preparat. 

Usturoi - Amestecă puţin ulei de măsline cu câţiva căţei de usturoi pisaţi. Toarnă în urechi, în fiecare seară, câteva picături din această compoziţie.

Miere şi scorţişoară – Amestecă două părţi egale de miere şi praf de scorţişoară şi consumă din acest preparat câte o linguriţă, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Loading...

Citește și