Spune-mi ce mănânci, să-ţi spun cum trăieşti. O dietă de vară rapidă „topeşte” 4 kg într-o săptămână

Ultima actualizare:

Te pregăteşti să mergi la mare şi vrei să arăţi impecabil? Sau vrei să fii mai sprintenă când mergi în drumeţiile pe care ţi le-ai dorit tot anul? Urmează o dietă de vară în vogă şi nu vei regreta. Într-o săptămână vei pierde în greutate 4 kilograme, vei avea o talie mai subţire, coapsele vor fi mai ferme, iar şoldurile vor fi conturate foarte frumos. Pentru a obţine rezultate foarte bune, regimul acesta de vară ar trebui continuat timp de două săptămâni.

Meniul pentru micul dejun

Varianta 1

2 linguri brânză slabă de vaci, 2 felii de pâine neagră, un iaurt degresat şi un măr.

Varianta 2

2 linguri de brânză slabă de vaci, cereale cu iaurt degresat şi un măr.

Luni

La prânz

Prepară o salată asortată din următoarele ingrediente: o salată verde, 100 g brânză degresată, un ou, 100 g pui fiert, o lingură cu boabe de porumb şi un ardei gras. Salata o asezonezi cu o linguriţă de ulei de măsline şi o linguriţă rasă de cimbru.

La desert: Consumă un măr.

La cină

Şi pentru această masă trebuie să prepari o salată care să conţină următoarele ingrediente:două roşii, 100 g ton, două linguri de boabe de porumb, o legătură de mărar tocat mărunt. Asezonea-ză salata cu zeama unei lămâi.

La desert: Mănâncă un grapefrut.

Marţi

La prânz

100 g pui preparat la grătar, cu o salatăde roşii,  castraveţi şi o felie de pâine neagră. Masa de prânz se încheie cu un iaurt degresat.

La cină

Mănâncă 100 g piept de pui sau peşte la grătar şi o salată din morcovi şi ţelină.

La desert: Te poţi răcori cu 200 ml compot de fructe.

Miercuri

La prânz

100 g carne de vită înăbuşită, o salată preparată din două roşii, un castravete, un ardei gras. La acest meniu poţo să mănânci o felie de pâine neagră.

La desert: Poţi să te răsfeţi cu 5-6 căpşuni sau cu un măr.

La cină      

Peşte alb la grătar alături de o salată uşoară preparată din salată verde asezonată cu suc de lămâie.

La desert: Consumă la alegere: un măr sau o pară.

Joi

La prânz

O pulpă de pui (cel mult 150 g) fiartă în apă cu puţină sare şi o salată care să conţină următoarele ingrediente: un ou fiert, o salată verde, două ridichii sau un castravete, 100 g brânză slabă de vaci. La această masă nu se consumă pâine.

La desert: Poţi să mănânci un măr sau 5-6 căpşuni. 

La cină

Peşte la grătar şi o salată preparată din două roşii, un ardei gras, o linguriţă de ulei de măsline şi zeamă de lămâie.

La desert: Mănâncă o pară. 

Vineri

La prânz

Aripioare de pui preparate la cuptor cu o garnitură de fasole verde fiartă. La sfârşitul mesei consumă un iaurt degresat.

La cină

Prepară o salată consistentă din :două roşii, un ardei gras, un castravete, 100 g brânză slabă de vaci, 100 g şuncă de pui, cinci măsline, o linguriţă de ulei de măsline şi o jumătate linguriţă de cimbru.

La desert: Răcoreşte-te cu un grapefrut.

Sâmbătă

La prânz

O salată preparată din următoarele ingrediente: 100 g ton, două roşii, salată verde, două linguri de boabe de porumb, o linguriţă de suc de lămâie. La această masă poţi mânca o felie de pâine neagră şi un iaurt degresat. 

La desert: Consumă un măr.

Duminică

La prânz

Peşte alb la grătar cu o garnitură de orez şi 3-4 frunze de salată verde.

La desert: O salată de fructe preparată din două caise, un măr, o pară şi 3-4 căpşuni. Această salată nu trebuie să conţină frişcă sau zahăr.   

La cină

150 g piept de pui fiert în apă cu puţină sare şi o salată preparată din ţelină şi morcovi. La cină este permisă o felie de pâine neagră.

La desert: poţi să te răsfeţi cu o piersică sau o nectarină.      

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net