A slăbit peste 100 de Kilograme în doar 6 luni cu liposucția alimentară!

Citeste tot despre: 

Povestea emoționantă a bărbatului care a câștigat lupta cu obezitatea! Viața înainte de liposucţia alimentară

„Nu-mi place să vorbesc despre probleme, probleme sunt întotdeauna. Situațiile de viață cu care m-am confruntat au făcut ca ani de zile să trăiesc un stres, de care n-am știut cum să scap. Am plătit două credite dificile, am trăit în sărăcie și foame, am supraviețuit unui mobing. Sunt o persoană sensibilă chiar dacă sunt bărbat.  Plâng când văd nedreptatea și mi-aș dori ca toți să fie fericiți și mulțumiți. Toate cele trăite au avut un mare impact asupra sănătății mele. Așa am și început să mă îngraș. Am fost sportiv de performanță, am practicat karate iar kilogramele s-au acumulat pe nesimțite. La înălțimea de 190 cm, 115 kilograme nu păreau alarmante. Însă kilogramele au continuat să se acumuleze iar eu nu puteam accepta faptul că, în timp, am devenit obez. Abia când prietenii au început tot mai îngrijorați să mă atenționeze că sunt prea gras am început și eu să caut o dietă de slăbit. Niciodată nu m-am îndoit de sinceritatea și bunele intenții ale oamenilor care creează diverse diete, dar, până să descopăr liposucţia alimentară, nu am găsit o dietă care să îmbine într-un mod atât de simplu un tratament dieto-terapeutic cu o alimentație sănătoasă. În timpul altor diete eram mereu înfometat ca mai apoi să ma lupt cu efectul yo-yo și cu probleme de sănătate care au apărut odată cu schimbările necontrolate în organismul meu ca urmare a diverselor diete încercate. Cu grăsimea nu mă luptam numai eu, ci și întreaga mea familie. V-ați întrebat vreodată, cum își face igiena propriului organism o persoană obeză? Nici nu vă puteți închipui, este inimaginabil de greu și jenant. Soția mă spăla și mă ajuta la îmbrăcat și dezbrăcat, îmi încălța ciorapii, ca la un copil mic, doar așa puteam funcționa.”

 

Kilogramele nu mai erau doar problema mea, ci a întregii familii

„Lucrez într-un oraș aproape de Mostar. Din fericire autobuzul care ne transporta pe noi, angajații, oprea în fața casei mele și în fața intrării clădirii cu birouri. Problema a apărut când autobuzul și-a schimbat traseul și trebuia să merg pe jos cam 300 m de acasă până în stație. Pur și simplu nu am putut, acei 300 m erau pentru mine echivalent cu escaladarea unui munte. Așa că, fiul meu era nevoit să își amâne toate obligațiile și să mă ducă zilnic cu mașina la stația de autobuz, și de la stația de autobuz, acasă. Toată familia suferea cu mine, se străduiau din toate puterile să-mi asigure o viață cât de cât normală. Într-un moment am apelat și la ajutorul psihologului, credeam că am probleme psihice, că din cauza lor sufăr de toate. Am completat toate chestionarele, am avut un interviu cu el, ca la final psihologul să-mi spună că psihic sunt sănătos și că tot ce trebuie să fac este să mănânc mai puțin. La alt doctor nu am putu să mă cântăresc, și m-a trimis la veterinar, la cântarul pentru animale mari, dar niciodată nu am putut fi de acord cu asta! Mă îngrozeam numai gândindu-mă la asta! Astfel că le spuneam tuturor că am 220 kg, de jenă. Oamenii grași în general spun că cântăresc mai puțin decât în realitate pentru a se simți mai bine. Dar eu aveam mult mai mult...”

Mințeam când spuneam câte kilograme cântăresc

„Când am sunat prima dată la centrul de nutriție pentru Liposucţia alimentară, și când m-au întrebat câte kilograme am, iar am mințit. Mi-a trebuit timp să prind încredere în acest tratament după numeroasele experiențe fără rezultate prin care am trecut. Le-am spus și că am fost la psiholog. El, pe lângă sfatul de a mânca mai puțin, mi-a dat și o broșură cu sfaturi cum să schimb obiceiurile de viață și să slăbesc. Am încercat să aplic toate acele lucruri însă nu se vedea nici o schimbare în bine. Între timp problemele de sănătate s-au agravat. Aveam niște pete pe corp din cauza ficatului suprasolicitat, probleme cu bacteriile, și, la un moment dat, am renunțat la tot. Am continuat să mănânc cu ideea ca măcar să mor fericit și sătul. Săraca nevastă-mea nu putea face mâncare câtă puteam eu mânca. Porțiile de mâncare din acea perioadă erau imense.

Cinci luni de zile m-am tot gândit la această dietă înainte să decid să apelez la liposucţia alimentară. Am tot căutat și am cercetat. Starea mea era atât de grea că nu puteam crede atunci că mă mai poate ajuta cineva, nici chiar liposucţia alimentară, în ciuda experiențelor pozitive ale altor oameni, despre care am citit.”

Ajunsesem la capătul puterilor

„Ajunsesem la capăt, nu mai aveam nimic de pierdut. Am sunat la centru de nutriție, mi-a răspuns o voce de femeie, și acum îmi vine să plâng când îmi amintesc, i-am spus: „Copila mea, dacă nici voi nu mă puteți ajuta, eu voi muri din cauza grăsimii“. Ea m-a ascultat și cu o voce plăcută mi-a spus să nu-mi fac griji, că mă vor ajuta. În acel moment am înțeles că nu mai aveam ce pierde, că cel mai bine era să mă las în grija specialiștilor.

Am primit primul tratament acasă la adresă, și am început dieta. Sunam la ei cu întrebări, îi exasperam, discutam cu ei nu numai despre dietă, ci și despre altele. De fiecare dată m-au ascultat și m-au îndrumat pe drumul cel bun. Deja după primele zile am simțit schimbări, mi-a revenit buna dispoziție, aveam energie cum nu avusesem de mult timp. Simțeam că văd din nou lumina de la capătul tunelului.

De aceea, acum încerc să le explic persoanelor obeze că trebuie să caute ajutor și să primească, să accepte acel ajutor. Sunt necesare doar două calități pentru a urma cu succes liposucţia alimentară – autodisciplina și respectarea strictă a protocolului. Dacă își închipuie cineva că va fi imposibil, se înșală, le va fi foarte ușor, totul este foarte simplu. Respectați recomandările consilierilor, așa cum am făcut și eu, iar rezultatele vă vor uimi pur și simplu.

Azi mă opresc oamenii pe stradă, vin la masa mea, dacă sunt la cafenea sau restaurant, îmi ascultă povestea și în ochi le citesc speranța. Azi pot chiar să glumesc pe seama mea, toți zâmbesc când le spun că urmând liposucţia alimentară vor beneficia de trei lucruri: se vor simți fenomenal, nu le va fi foame, și, eu vă garantez, soția nu va trebui, cel puțin 2 luni de zile să mai spele vasele. Tot așa, se reduc cheltuielile cu mâncarea, se schimbă obiceiurile alimentare și modul în care percepeți viața.”

Viața mea astăzi

„Azi sunt mult mai activ, merg pe jos timp de o oră zilnic, deși, în continuare reînvăț să merg. Timp de 15 ani am fost extrem de gras și am nevoie de timp să mă reobişnuiesc cu activitatea fizică. Totuși, nu renunț, în curând voi împlini 59 de ani și pot spune că mă simt ca la 30 de ani. Ceea ce am realizat cu liposucţia alimentară este la graniță cu miraculosul! Gândiți-vă că eu în numai 6 luni am slăbit exact 100 kg! Alții slăbesc 5-6 kg cu diverse diete, după care cad slăbiți și fără chef de viață, iar eu dimineața mă scol cântând. La firmă mi se spune „Păunul”, pentru că sunt tot timpul bine dispus și zâmbitor. Îi mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, iar apoi companiei International Health.

Acest sentiment de respect și omenie este incredibil. Simplul fapt că azi, nu numai că nu am nevoie de ajutor fizic, dar pot eu să ajut pe alții este extraordinar, de neprețuit.”

Bucuria de a trăi

„Simt din nou bucuria de a trăi. Ce mi-aș putea dori mai mult? Înainte nu puteam să schimb un bec, să bat un cui, să culeg un măr. Timp de 15 ani aceste activități erau pentru mine ştiinţifico-fantastice, din cauza obezității. Mă simt din nou util și mă respect numai pentru că acum pot și eu ajuta pe alții. Trăim bine, o viață de calitate, și văd cu alți ochi lumea din  jur. Nu iau în seamă lucrurile nesemnificative și mă bucur de viață cu soția și fiul meu.”

Povestea ceasului

„Înainte de liposucţia alimentară am primit de la soție cu ocazia aniversării căsătoriei un ceas foarte valoros. Din iubire pentru ea l-am purtat chiar și atunci când din cauza grăsimii nu mai puteam închide brățara. Au fost ani când nu am avut bani de cadouri. Ea a economisit şi cu mari eforturi a cumpărat ceasul, și, când mi la- adus l-am pus la încheietura brațului dar nu am putut închide brățara. Soția a fost prin toate magazinele căutând o brățară mai mare. Toți o întrebau: „Păi cât e de mare domnul când nu-l încape nici cea mai mare brățară?“. Deși nu  puteam închide brățara, mă chinuiam să port acel ceas pe mână. Azi, îmi face mare plăcere să îl port, îmi amintește că soția mea îmi este mereu alături. De când am slăbit, deja pentru a treia oară am fost să scurtăm brățara”

************

Liposucţia alimentară este un tratament de slăbit dieto-terapeutic care îmbină alimentația de tip mediteraneean şi elemente ajutătoare pentru slăbit aprobate de către Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor – EFSA. De asemenea, protocolul pentru slăbit asigură necesarul energetic și nutritiv al organismului, funcționând pe principiul producerii energiei vitale din propriile rezerve de grăsime. Este foarte simplu de urmat, și, în numai 14 zile se poate slăbi 7-10% din greutatea corporală inițială, fără pierdere de masă musculară. International Health oferă servici de consultanță de specialitate pentru aplicarea corectă a protocolului de slăbit, menținând legătura cu pacientul pe durata tratamentului prin telefon internet sau call center. Mai multe informații puteți obține pe www.lipodiet.ro, pe pagina de Facebook: Liposucţia alimentară, sau la tel. 0773 353 071.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1