A slăbit 30 de kilograme și dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată

Citeste tot despre: 

O australiancă în vârstă de 53 de ani, make-up artist, a reușit să slăbească 30 de kilograme în 30 de săptămâni și dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată.

Bernadette Fisers și-a construit singură dieta, bazându-se pe sfaturile primite de la modele și vedete de vârf cu care a lucrat de-a lungul timpului.  

A slăbit 30 de kilograme

După ce a reușit să dea jos spectaculos 30 de kilograme, aceasta susține că dieta nu a avut un impact pozitiv doar asupra corpulu,i ci și asupra aspectului pielii sale: "Arăt de parcă am întors timpul în urmă cu 15 ani". 

Aceasta a dezvăluit că singura modalitate de a slăbi și de a avea corpul dorit este să urmezi regulile de bază ale nutriției și că, mai presus de toate, consumul de alimente întregi este o necesitate. 

Află pe clickpentrufemei.ro ce alimente a eliminat din dietă!

Leguma care te ajută să slăbești 6 kilograme într-o săptămână. E denumită și "aspirator" de toxine

Dieta pentru fertilitate. Ce alimente trebuie să consume femeile care își doresc copii

Loading...

Citește și

  • Cele mai multe dintre starurile feminine sunt foarte stricte când vine vorba de dietă și nu își permit să o încalce, de teama unei serii de abateri, pe care nu vor mai putea să le țină, apoi, în frâu.

  • S-a dat startul vacanţei de vară şi abia aştepţi să ajungi la plajă. Până atunci însă, trebuie să scapi de celulită. Ai încercat toate cremele, dar nimic nu a dat rezultate. Ce-ai zice de o dietă care te ajută să arăţi aşa cum îţi doreşti?

  • Ştim că fructele sunt sănătoase. Însă dacă urmezi o dietă şi vrei să alegi fructe pentru gustare dintre mese, iată care sunt cele mai indicate variante.