În sfârșit! Poți mânca orice fără să te îngrași, ba chiar slăbești

familie_cina_masa_poti_mananca_orice.jpg

familie cina poti manca orice
Potrivit blogului „Dieta-Minune”, dacă mănânci la aceleași ore fixe în fiecare zi poți slăbi chiar dacă nu eviți alimentele preferate
foto: Shutterstock

Printre atâtea reclame greu de crezut la diete-minune care te ajută să slăbești multe kilograme într-un timp-record, pare că a ieșit la iveală adevărata dietă-minune. Povestea incredibilă a unei tinere care a topit fără cine știe ce efort 60 de kilograme face ravagii pe Internet.

Femeia care are acum în jur de 30 de ani povestește pe blogul personal cum a reușit să ajungă la o siluetă normală. De câteva săptămâni publică zi de zi câte o filă de jurnal în care explică etapele prin care a trecut până a ajuns de la 120 la 60 de kilograme.

Tânăra și-a intitulat metoda și blogul chiar așa: „dieta-minune”, susținând că poți mânca orice fără să te îngrași. Acum patru ani, a început să mănânce la ore fixe și asta a ajutat-o să poată savura în continuare alimentele preferate.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc la ore fixe. Am păstrat, așadar, în meniul zilnic aceleași alimente pe care le consumam și atunci când stilul meu de viață devenise extrem de haotic și dezechilibrat din punct de vedere nutrițional. În concluzie, mâncam orice. Adică orice mâncasem și până să intru în cabinetul medicului nutriționist. Făcusem o singură schimbare în viața mea, dar o schimbare atât de importantă: am început să mănânc cu mare strictețe la orele fixe indicate (07.00, 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00)”, povesteste femeia.

„Ce poate fi mai simplu decât asta?”

De asemenea, mărturisește pe blog cum s-a îngrășat: „Nu ne mai ascundem după deget, așa-i? Si eu, și voi ne-am îngrășat pentru că am mâncat haotic, alimente deloc dietetice și cantități mai mari decât ne-ar fi fost necesar pentru o supraviețuire decentă”.

Femeia spune că ea a slăbit menținând în alimentație aceleași alimente, dar mâncând doar la ore fixe: „Ce poate fi mai simplu decât asta? Aveți voie și în viitor să mâncați alimentele preferate,... dar la acele ore fixe. Gândiți-vă că oricine povestește în jurul vostru că a slăbit fie spune că și-a micșorat chirurgical stomacul, fie că a luat nu-știu-ce pastile, fie că s-a înfometat sau că a renunțat la tot ce are gust. Și voi mai faceți în continuare nazuri că nu puteți mânca la ore fixe? Că e prea grea această dietă-minune care nu vă cere decât un lucru? Că voi ați vrea să faceți asta, dar programul vostru de la serviciu sau de acasă nu vă permite? Atunci, bine... Binele nu se poate face cu de-a sila”.

Loading...
 
 

Citește și

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • pusculita

  Dacă vrei să pleci în vacanţă, va trebui să ai ceva bani puşi deoparte. Însă, nu întotdeauna reuşeşti să strângi de la un slariu la altul. Specialiştii finzoom.ro îţi dau câteva idei care te-ar putea ajuta să ieşi din impas!

 • femeie acne

  Medicii britanici avertizează că acneea ar putea deveni mai rezistentă la tratamentul cu antibiotice, în cazul în care medicii continuă să prescrie astfel de tratamente pe o perioadă lungă de timp. Este firesc şi normal ca organismul să se obişnuiască cu acţiunea acestor medicamente, iar bacteriile să dezvolte rezistenţă.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

 • chiftele legume umplute carne rosii

  De legumele proaspete şi verdeţurile din piaţă trebuie să profiţi chiar şi atunci când vrei să prepari un fel de mâncare din carne. O reţetă banală de chifteluţe umplute cu legume poate deveni una specială dacă iei în calcul propunerea noastră.

 • zahar stevia sirop de agave sirop de artar zahar de cocos

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1