Semnele din naștere. Care sunt cele periculoase?

alunita_600x400.jpg

semn nastere pericol investigatie pete roz malformatie
Cele mai multe semne din naștere nu prezintă motiv de îngrijorare.
www.clickpentrufemei.ro

Semnele din naștere sunt pete pe piele, care apar la naștere sau la scurt timp după aceea. Cele mai multe dintre ele nu prezintă motiv de îngrijorare. Altele, în schimb, trebuie investigate amănunțit.

Petele roz (somon)

Aceste pete apar la 50% din bebeluși. Ele sunt vase mici de sânge vizibile prin piele, care pot apărea pe frunte, pleoape, gât sau spatele capului. Aceste pete sunt inofensive și nu au nevoie de tratament. De obicei, ele se estompeze în câțiva ani.

Hemangioame

Sunt creșteri ale vaselor mici de sânge. Hemangiomul, care are forma unei căpșuni, este prezent la naștere sau apare la scurt timp după accea. Poate fi de culoare roșie și poate apărea oriunde pe corp, crescând rapid în primele șase luni. Acest tip de hemangioam dispare în 70% din cazuri în șapte ani și, de obicei, nu are nevoie de niciun tratament.

Află care sunt cele mai periculoase semne din naștere pe clickpentrufemei.ro. 

 

Află ce-ți prezic liniile din palmă!
Descoperă psihologia semnelor zodiacale!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cum afli dacă iubitul tău îţi este fidel au ba? Chiar dacă totul pare roz în relaţia voastră, ai putea fi orbită de iubirea pe care i-o porţi şi astfel ai putea să nu vezi nişte semne evidente că el are şi pe alta, cu care tu-l împarţi. Ei bine, iată care sunt acestea:

  • Multe afecţiuni ale tubului digestiv şi ale ficatului au şi manifestări cutanate care de multe ori pot alerta medicul. Iată care sunt, conform specialiştilor,  semnele de pe piele care prevestesc boli ale stomacului, ficatului sau colecistului şi care ar trebui să ne îngrijoreze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1