Semnele care pot prevesti cancerul

young-attractive-woman-making-alternate-nostril-breathing-white_1163-2962.jpg

cancer simptome cancer cancer pulmonar oboseala pierdere in greutate
Nu trebuie să treci cu vederea respirația îngreunată sau șuierătoare, deoarece acesta poate fi un simptom al cancerului.
clickpentrufemei.ro

Poate că ești cu analizele la zi și de aceea consideri că acest lucru este suficient cât să te ferească de apariția diverselor afecțiuni. Trebuie să știi, însă, că anumite boli precum cancerul acționează în tăcere, nefiind mereu depistate în fazele incipiente. Există totuși câteva semnale pe care organismul le dă, de aceea este bine să-l asculți și să fii atentă dacă s-au produs schimbări.

Respiraţia îngreunată

Nu trebuie să treci cu vederea respiraţia îngreunată sau şuierătoare, deoarece acesta poate fi unul dintre primele semne care  prevestesc apariţia cancerului pulmonar. Dacă observi că întâmpini dificultate atunci când respiri, mergi la un consult de specialitate.

Durere în piept

Mai multe tipuri de cancer, incluzând leucemia şi tumorile pulmonare pot cauza simptome asemănătoare cu tusea sau bronşita. Multe persoane care sufera de cancer pulmonar se plâng adesea de dureri în piept, care se extind către umăr sau către mână.

Desoperă alte posibile simptome ale cancerului pe clickpentrufemei.ro. 

 

Câinii pot să adulmece cancerul?

Cauze frecvente ale durerii de spate

loading...
Loading...