Semne că suferi de inflamație cronică

woman-looking-at-her-waistline_13339-145025.jpg

inflamatie cronica simptome greata durere oboseala
Dacă ai probleme în eliminarea kilogramelor nedorite, poate ar trebui să vezi dacă nivelul de inflamație din corp este normal sau nu.
clickpentrufemei.ro

Inflamația normală din corp ajută la prevenirea infecțiilor și leziunilor, favorizând vindecarea într-un timp mai scurt. Cu toate acestea, inflamația anormală poate afecta fiecare funcție a organismului și chiar declanșează boli grave, inclusiv hepatită, artrită, boli de inimă și cancer. Semnele care-ți spun că suferi de inflamație cronică sunt:

Neplăceri dermatologice

Dacă te mănâncă pielea sau este roşie, predispusă la erupţii, acesta poate fi simptomul inflamaţiei cronice. În plus, dacă suferi de afecţiuni cronice ale pielii, cum sunt eczemele sau psoriazisul, simptomele se pot agrava.

Oboseală

Oboseala, mai ales cea care are o formă cronică, este un simptom al multor probleme de sănătate. În plus, studiile recente au arătat că inflamaţia cronică poate fi legată de oboseala cronică. Problema este că inflamaţia interferează cu ritmul circadian al creierului, care gestionează ciclurile de somn şi de trezire.

Descoperă alte simptome ale inflamaţiei cronice pe clickpentrufemei.ro. 

 

Te-ai trezit cu o durere de cap? Iată ce să faci!

Sfaturi utile pentru diabetici

Loading...