Semințele de mărar calmează durerile de stomac și sughițul

marar.jpg

remedii naturiste seminte marar durere stomac
Semințele de mărar nu sunt indicate femeilor însărcinate și copiilor
clicksanatate.ro

Durerile de stomac, respirația urât mirositoare și tusea cronică își găsesc leacul într-un ceai de semințe de mărar. Pe lângă faptul că tratează diverse probleme de sănătate, ele au puterea de a te menține în formă, în ciuda trecerii timpului.

Indicate în amenoree

Absența menstruației sau încetarea anormală a acesteia se numește amenoree. Ea poate să apară din cauza stresului, activității fizice obositoare, dietelor drastice, obezității, diabetului sau a bolilor de inimă. În semințele de mărar se găsesc estrogeni vegetali care ajută la restabilirea ciclului mentrual.

Dacă te confrunți cu această problemă, apelează la pulberea de semințe de mărar. Macină cu râșnița de cafea un pumn de semințe de mărar. Pune pudra în sticluțe închise la culoare. Consumă o linguriță rasă, de 3 ori pe zi. Ține leacul sub limbă, 15 minute, după care înghite-l cu apă. Urmează tratamentul 21 de zile.  

Împrospătează respirația

Pentru respirația urât mirositoare este bună infuzia din semințe de mărar, care are efect de împrospătare. Prepară ceaiul din 2 lingurițe de semințe pisate la 250 ml de apă clocotită. Acoperă, iar după 15 minute filtrezi.

Află pe clicksanatate.ro ce alte boli mai poți trata cu ajutorul semințelor de mărar

Loading...
 
 

Citește și

  • Buna funcţionare a organismului depinde într-o mare măsură de sănătatea oaselor. Şi cum vremea rece afectează rezistenţa lor, citeşte în revista „Click! pentru femei" cum te fereşti de boli.

  • raceala

    Lămâile distrug microbii ! În prevenirea răcelilor, cura cu lămâi face minuni! Dacă avem imunitatea scăzută, dacă în jurul nostru sunt persoane cu probleme respiratorii este bine să optăm pentru o cură cu suc de lămâie.

  • Dintr-o balanţă alimentară echilibrată nu trebuie să lipsească seminţele oleaginoase, aliate de preţ pentru organismul tău. Aceasta e concluzia multor studii de specialitate. Află din revista „Click! pentru femei" care sunt beneficiile acestora.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1