Scapă de tuse fără medicamente

hrean.jpg

hrean, tuse, expectorant, raceala, patlagina, remedii tuse
Hreanul conţine săruri minerale, magneziu, uleuri volatile şi este un expectorant foarte bun.
www.clicksanatate.ro

Tusea, unul dintre cele mai supărătoare simptome, poate fi calmată cu ajutorul remediilor din plante.  Răcelile de sezon şi pneumoniile sunt doar câteva dintre cauzele tusei.

Pătlagina

Leacul folosit cu succes de pe vremea bunicilor contra tusei este pătlagina. Cel mai eficient remediu pe bază de pătlagină este siropul. Se obţine din două-trei mâini de frunze de pătlagină.Toci frunzele de plantă foarte mărunt, apoi torni peste ele un pahar cu apă clocotită. Le amesteci cu patru linguri de miere, după care le pui iar la fiert. După ce dă în clocot, iei de pe foc şi laşi să se răcească. Leacul se ia de 3-4 ori pe zi, câte o lingură.

Hreanul

Conţine săruri minerale, magneziu, uleuri volatile şi este un expectorant foarte bun. De aceea, este util pentru a ameliora crizele de tuse. Amesteci o lingură de hrean ras, cinci linguriţe de miere şi două linguri de ceapă rasă, după care torni 500 ml de apă fierbinte şi apoi laşi să dea în clocot de câteva ori. Vei obţine un sirop pe care trebuie să-l bei de patru ori pe zi, câte două linguriţe de fiecare dată.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte leacuri alungă tusea!

Avantajele NEŞTIUTE ale consumului de ciuperci

Cum să scapi de enterocolită

Loading...

Citește și

  • Balsam pentru gâtul iritat, somnifer eficient sau anticearcăn natural, florile de tei nu lipsesc din dulăpiorul cu ceaiuri al niciunui adept al tratamentelor naturale. Specialiştii în fitoterapie le recomandă pentru numeroase afecţiuni, de la insomnie până la bronşită.

  • Nu mai scapi de o tuse sâcâietoare? Trebuie să ştii că şi cărbunele medicinal poate fi un bun tratament. Consumat zilnic, poate calma crizele respiratorii, dar şi problemele digestive. Iată la ce mai poate fi folosit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1