Scapă de sughiţ cu piper

Citeste tot despre: 

N-ai nevoie mereu de medicină şi vizite costisitoare la medic pentru a scăpa de durere sau ticuri care te enervează. Soluţia se află în dulapul tău! Iată cum te poţi vindeca, fără să dai prea mulţi bani de „medicamente”.

Vodcă pentru îndepărtarea mirosului neplăcut al picioarelor. Înmoaie un prosop în vodcă şi şterge-ţi picioarele. Alcoolul dezinfectează şi reduce umiditatea, dar luptă şi cu bacteriile care cauzează mirosul urât.
Slănină pentru dinţi. Scapă de durerile de dinţi cu ajutorul slăninuţei proaspete. Pune pe zona afectată, între obraz şi gingie, şi aşteaptă puţin. Slănina este un anestezic natural, deoarece conţine antiinflamatorii, care eliberează presiunea.
Creion pentru dureri de cap. Anumite dureri de cap pot fi controlate fixând un creion între dinţi. Sub stres, creionul poziţionat astfel slăbeşte articulaţiile temporo-mandibulare şi relaxează muşchii obrajilor, îndepărtând durerea de cap.
Piper pentru sughiţ. Pentru a scăpa de sughiţ, ia un vârf de cuţit de piper şi inhalează pe nas. Acest condiment conţine piperină, o substanţă care excită terminaţiile nervoase din nas şi provoacă strănutul, care va combate sughiţul.
Ceapă pentru durerile de ureche. Toacă un sfert de ceapă într-un tifon, scufundă-l în apă clocotită 2 minute şi lasă să se răcească. Ţineţi apoi pe urechea inflamată vreo 2 ore şi veţi scăpa de durere.
Pastă de dinţi pentru herpes. Virusurile herpetice sunt de obicei foarte persistente. Tamponează zona inflamată cu pastă de dinţi de trei ori pe zi şi lăsaţi să se usuce. Aceasta are un puternic efect dezinfectant.
Măsline pentru greaţă. La primul semn de greaţă, consumă câteva măsline, deoarece calmează stomacul. Răul de mare sau de mişcare ne fac să producem multă salivă, iar taninul din măsline usucă gura alungând senzaţia de greaţă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cine nu s-a confruntat vreodată cu neplăcutul sughiţ? Acel sunet scos la intervale regulate care ne crează deseori o stare de disconfort şi ne face să ne simţim jenaţi poate dispărea cu ajutorul unor trucuri foarte simple.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1