Scapă de infecțiile urinare fără antibiotice!

patrunjel.jpg

patrunjel, diuretic, infectie urinara, E. coli, suc de patrunjel
Pătrunjelul are un puternic efect diuretic şi ajută la grăbirea procesului de vindecare.
www.clicksanatate.ro

Infecțiile tractului urinar pot fi destul de dureroase. Netratate corespunzător, acestea pot recidiva sau se pot complica.

În cazul infecțiilor, tratamentul cu antibiotice pare a fi cea mai bună soluție, însă din păcate administrarea lor poate avea efecte adverse asupra celorlaltor sisteme ale organismului.

Acum poți încerca să te folosești de puterea antibiotică a naturii și să uiți de inflamațiile și infecțiile ce îți amenință sănătatea.

Din ce cauză apare infecția urinară

Principala responsabilă pentru acestă afecțiune pare a fi o bacterie cunoscută sub numele de E. Coli care contribuie la inflamarea vezicii urinare. Această bacterie de descompune cu ușurință mai ales în lactoza care apare în intestinele organismelor cu sânge cald.

Când apar anumite dezechilibre la nivelul microflorei intestinale, acestă bacterie se poate înmulți extrem de repede provocând astfel anumite tulpini toxicogene.

Pătrunjelul are efect diuretic

Una dintre cele mai bune plante care luptă împotriva infecțiilor organismului uman, pătrunjelul se bucură de un puternic efect diuretic și ajută la grăbirea procesului de vindecare. Poți să îl consumi în salate, în smoothie-uri sau sub formă de ceai sau tincturi.

În plus, dacă alegi să îl consumi timp de o săptămână la fiecare masă, te va ajuta să scapi de câteva kilograme bune. Secretul este să nu faci abuz de produse nesănătoase, să bei cel puțin 1,5 litri de apă și să faci un pic de mișcare.

Află pe Clicksanatate.ro prin ce alte metode naturale poți alunga o infecție urinară!

Nu consuma niciodată aceste alimente dacă iei medicamente!

Igiena intimă - nici prea mult, nici prea puțin

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1