Scapă de grăsimea abdominală mâncând

ovaz.jpg

mic dejun, ovaz, colesterol rau, LDL, dieta
Cerealele îţi îmbunătăţesc tranzitul intestinal şi te scapă de depunerile de grăsime din zona abdominală.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci este și extrem de periculoasă pentru sănătatea ta. Află cum poți scăpa de ea fără să îți prejudiciezi sănătatea!

Grăsimea abdominală nu ține cont de vârstă, profesie sau sex, fiind o problemă de sănătate mult mai periculoasă decât obezitatea.

Factorii care contribuie la apariția ei sunt mai ales alimentația dezechilibrată bogată în zaharuri, grăsimi, lipsa micului dejun, cinele la ore târzii, sedentarismul, stresul care te poate face să mănânci emoțional, fumatul, alcoolul în exces, lipsa somnului suficient cât și anumite schimbări hormonale.

Astfel putem spune că ne confruntăm cu două tipuri de grăsimi eabdominală și anume cea care acoperă celebrul „six pack” care reprezintă un stat subcutanat de grăsime localizat între mușchii abdominali și piele și cel de al doilea strat care este cunoscut sub denumirea de grăsime viscerală. Aceasta din urmă îți îmbracă organele din cavitatea abdominală într-o star adipos, cel mai periculos de altfel. Bomba cu ceas este grăsimea viscerală, dar nici prima categorie nu trebuie scăpată din vedere.

Consumă tărâțe sau ovăz

Obișnuiește-te să consumi orez brun în loc de cel alb și să adopți în alimentația ta cât mai multe cereale integrale dintre care cele mai recomandate sunt tărâțele și ovăzul.

Chiar și în supă le poți adăuga, ele te vor ajuta să ai parte de un tranzit mult mai sănătos și să scapi rapid de țesutul adipos mai ales din zona abdominală.

Află pe Clicksanatate.ro ce să mănânci ca să slăbești!

Învață să prepari un antibiotic natural la tine acasă!

Planta care îngrijește aparatul genital feminin

loading...
Loading...

Citește și

  • Dacă tu crezi că ai câteva kilograme în plus sau că fața ta pare rotundă, îți dăm câteva sfaturi pentru a combate acest lucru. Notează-ți aceste trucuri și te vei subția într-un minut!

  • De obicei, folosim condimentele iuţi pentru a da gust mâncărurilor sau pentru a stimula apetitul, însă ele sunt şi excelente ajutoare pentru silueta ta. Totul e să ştii ce condimente să alegi şi cu ce să le combini.