Scapă de febră cu o cură de struguri!

CLIIMA20111207_0075_1.jpg

Febra reprezintă creşterea temperaturii corpului peste 38 g C şi poate fi însoţită sau nu de frisoane, transpiraţii, dureri musculare, creşterea cantităţii de urină.
Citeste tot despre: 

Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune care sunt cele mai bune tratamente naturale împotriva febrei.

Febra reprezintă creşterea temperaturii corpului peste 38 g C şi poate fi însoţită sau nu de frisoane, transpiraţii, dureri musculare, creşterea cantităţii de urină. Apare în boli infecţioase, viroze, gripe.

Propolis. Îl puteţi folosi sub formă de tinctură, câte 10 picături de 3 ori pe zi sau câte 5 picături din oră în oră, pe parcursul întregii zile. Dacă-l preferaţi pe cel granulat, luaţi o granulă cât un bob de piper, de 4-5 ori pe zi. Se înghite ca atare, cu puţină apă sau ceai.

Cura cu suc de struguri. Se foloseşte o cantitate de 600-700 g de struguri albi, care se storc în storcătorul de fructe. Sucul se consumă pe parcursul unei zile, iar cura durează cât timp persistă febra.

Tinctura de plop negru se poate cumpăra de la plafar, dar se poate prepara şi în casă. Mugurii de plop negru, bine uscaţi, se pisează până când se transformă în pulbere. Se amestecă 30 g pulbere cu 100 ml alcool de 80 de grade şi se lasă la macerat timp de 14 zile. Se folosesc câte 25 picături, de 3-4 ori pe zi, diluate în apă sau în ceai.

Loading...