Scapă de colesterolul rău cu aceste alimente!

usturoi.jpg

usturoi, antibiotic natural, imunitate, antiviral, prevenire raceala
Dacă ai fost depistat cu o valoare crescută a colesterolului rău sau ai în familie persoane care se confruntă cu această problemă trebuie să iei măsuri preventive.
www.clicksanatate.ro

Problema colesterolului rău mărit este una dintre cele mai des întâlnite în ultima perioadă atât în rândul adulților, cât și al celor mici. Cauza principală este alimentația dezechilibrată.

Colesterolul rău crescut poate avea diverse consecințe asupra organismului uman printre care și dereglarea tensiunii arteriale. Cauza principală este de cele mai multe ori alimentația în care predomină grăsimile, prăjelile și dulciurile consumate în exces.

Pentru a-ți păstra sănătatea timp îndelungat în parametri optimi este necesar să ai o  măsură în toate, uneori chiar și simplele plăceri culinare făcute în cantități mari cum este cafeaua pot să îți dăuneze și astfel să favorizeze creșterea colesterolului și alte dereglări în organism.

Alege varianta alimentației echilibrate

Dacă ai fost depistat cu o valoare crescută a colesterolului rău sau ai în familie persoane care se confruntă cu această problemă trebuie să iei măsuri preventive.

Astfel că unul dintre remediile naturale la care poți apela pentru a scăpa de această problemă este compus dintr-o lingură de oțet de mere cu  o lingură de suc de lămâie, o linguriță de miere naturală de albine, o lingură de ghimbir ras și un cățel de usturoi.

Pune toate ingredientele într-un blender, amestecă-le bine și depozitează conținutul pentru 5 zile la frigider, apoi consumă o lingură din acest amestec dimineața pe stomacul gol.

În scurt timp vei vedea rezultatele benefice dacă ai grijă să cosnumi alimente sănătoase, să eviți prăjelile și dulciurile cât și alcoolul.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente reduc nivelului colesterolului rău!

Semnele dezechilibrului hormonal la femei
Cum să scapi de călcâiele crăpate

 

Loading...

Citește și

  • Soia mai e numită şi planta-minune şi, datorită valorii sale nutritive foarte apropiate de cea a produselor de origine animală, e considerată unul din alimentele importante din dieta noastră. Iată care sunt efectele benefice pe care le aduce organismului.

  • Schimbarea modului de viaţă şi mai ales a dietei e baza pentru a ajunge la valori normale ale colesterolului. Iată opt alimente care te ajută.