Rodia te ferește de cancer

rodie.jpg

rodie, cancer de san, antioxidanti, imunitate, anticancerigen
Rodia protejează organismul de cancerul de sân şi de cel de plămâni.
www.clicksanatate.ro

Cunoscută sub denumirea de „fructul dragostei” sau „fructul vieții”, rodia este apreciată pentru proprietățile sale extraordinare.

Acest fruct-minune ţine la distanţă cancerul, bolile de inimă, te scapă de stres şi previne îmbătrânirea. Rodia conține 80% suc și 20% semințe. Sucul este o bogată sursă de fructoză, zaharoză și glucoză. O singură rodie asigură 40% din necesarul de vitamina C, de acid folic, vitaminele A și E. Conține de 3 ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu sau ceaiul verde.

Rodia are proprietăți antiinflamatorii și din acest motiv protejează împotriva astmului, a durerilor în gât, a diareei și a altor boli.

Întărește sistemul imunitar

Rodia conține o cantitate importantă de vitamina C, esențială pentru prevenirea îmbolnăvirii, în special în sezonul rece. Sucul de rodie are proprietăţi antibacteriene şi antimicrobiene puternice care ajută la lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor pentru a stimula sistemul nostru imunitar.

Previne bolile de inimă

Rodiile protejează corpul de bolile de inimă, pentru că previne depunerile de pe artere. De asemenea, rodiile scad colesterolul rău şi îl cresc pe cel bun.

Află pe Clicksanatate.ro din ce alte motive e indicat să mănânci rodii!

Ponturi pentru a avea grijă de sănătatea stomacului tău

Cel mai bun ulei pentru sănătatea și frumusețea ta

Loading...
 
 

Citește și

  • Fructul dragostei sau al vieţii, aşa cum e denumită rodia, este un super aliment. Cu o concentraţie mare de antioxidanţi, acest fruct trebuie consumat cât mai des, în special în sezonul rece.

  • remedii viroze propolis echinacea salcie

    E sezonul virozelor, iar cea mai bună ”armă” împotriva acestora este un sistem imunitar puternic. Așadar, mâncați sănătos, faceți mișcare și aveți grijă să nu vă lipsească din casă măcar unul din cele trei remedii imbatabile: propolisul, echinacea și salcia! Dr. Florin Mitocaru ne explică ce efecte au acestea asupra organismului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1