Remedii naturale inedite cu gutui

gutui_.jpg

gutui, pancreatita, hepatita, cura cu gutui, nectar de gutui
În caz de pancreatită, ţine o cură cu suc de gutui timp de 3 săptămâni.
www.clicksanatate.ro

Gutuile, pe lângă faptul că sunt niște fructe extrem de gustoase și de aromate, pot fi folosite și ca tratamente naturiste în numeroase afecțiuni.

Nectarul de gutui previne hepatita

Coaja acestor fructe este recunoscută pentru faptul că are în compoziție substanțe antivirale. Acestea au rolul de a împiedica dezvoltarea microorganismelor care declanșează hepatitele de tip A, B și C.

De aceea, nectarul de gutui ar trebui să fie nelipsit din alimentația ta. Iată cum se prepară nectarul de gutui: în blender se pun 1,5 litri de apă și 3 gutui cu coajă, tăiate bucăți. Se adaugă și 2-3 linguri de miere. Preparatul obținut se consumă pe parcursul întregii zile.

Sucul de gutui vindecă pancreatita                                       

Sucul de gutui este un excelent tratament naturist în pancreatite, indigestii și stări puternice de greață. Sucul se prepară extrem de simplu: bagi la blendăr acest fruct, iar zeama obținută se bea.

În cazurile cu afecțiunile deja menționate, este indicat să se bea câte 125 de ml de suc de gutui (cam jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. Pentru pancreatită, se va urma o cură cu suc de gutui timp de 3 săptămâni.

Află pe clicksanatate.ro cum te ajută gutuile pentru a preveni cancerul și în combaterea hemoroizilor!

Slăbește cu dieta SIGURĂ a celor 4 fructe

Cum te afectează convorbirile prelungite la telefon

Loading...
 
 

Citește și

  • Suntem ceea ce mâncăm, iar bolile omului modern sunt dovada că nu mâncăm ce trebuie! Drumul cel mai scurt până la o viaţă sănătoasă pare a fi drumul până la piaţă, acolo unde găsim legumele, fructele şi seminţele care ne hrănesc şi ne vindecă în acelaşi timp. Click! şi dr. farm. Ovidiu Bojor vă prezintă începând de azi, într-un serial, cele mai bune „alimente-medicament” autohtone.

  • „Merele de aur" ale livezilor noastre, aşa cum sunt denumite popular gutuile, nu sunt doar nişte fructe gustoase, ci şi adevărate remedii naturiste. Toamna asta mâncaţi gutui ca să fiţi mai sănătoşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1